Elena Tablada obre les portes a una possible treva amb David Bisbal

Després de mantenir una guerra oberta durant mesos, sembla que la situació està més calmada
Elena Tablada
Elena Tablada | ¡Hola!

  

Fa uns dies, tal com informava 'La Coctelera', Elena Tablada va aparèixer amb la seva filla Ella, a la Mercedez-Benz Fashion Week de Madrid per veure la desfilada del dissenyador Roberto Lid, una de les més esperades. Sembla que la filla de Tablada i Bisbal ha heretat el gust per la moda, igual que la seva mare.

 

 

  

  

Els periodistes van aprofitar l'avinentesa per preguntar-li en quin punt es trobava exactament la seva relació amb el cantant David Bisbal, ja que fins fa poc, tenien una guerra oberta. El motiu? Una imatge.

 

 

  • Notícia relacionada: L’ex conductor de David Bisbal, amenaçat de mort després del seu atac a Elena Tablada

 

  

Tot va començar quan Rosanna Zanetti va publicar a les xarxes socials una fotografia d'ella mateixa amb la filla de Tablada i Bisbal a la Fira d'Almeria, duent exactament el mateix vestit de flamenca.

Rosanna Zanatti i Ella a la Fira d'Almeria
Rosanna Zanatti i Ella a la Fira d'Almeria | Diez minutos

 

  

Arran d'això, Tablada hauria amenaçat en demandar a David Bisbal per suposadament, incomplir un contracte de confidencialitat.

  

  

La guerra havia començat.

 

Guerra oberta entre l'exparella

La dissenyadora no va tardar a aparèixer en el plató del programa 'Viva la vida' assegurant que «la meva relació amb en David és insostenible... Moment de burofax... Mai fins ara havia tingut aquesta relació amb el pare de la meva filla i tot és a causa d'aquella fotografia».

 

Elena Tablada a 'Viva la Vida'
Elena Tablada a 'Viva la Vida' | TELECINCO

 

  

Bisbal, per la seva part, i després d'un temps prudencial en què es va mantenir callat, no va poder més i va esclatar: «si hem tingut una mala relació, és perquè jo sempre he defensat la no-mercantilització de la meva filla».

  

  

Posteriorment, Tablada va contestar al cantant a través d'una publicació a Instagram amb el següent missatge: «el millor que tinc a la vida és la meva filla, després, l'educació que m'han donat i posteriorment la meva personalitat. Mai he comercialitzat amb la meva filla», va sentenciar.

  

Després de la tempesta, arriba la calma

Després de mesos i mesos d'encreuaments d'acusacions per les dues bandes, sembla que la guerra oberta que mantenia l'exparella mostra signes d'iniciar una treva.

 

David Bisbal i Elena Tablada
David Bisbal i Elena Tablada | Europra press

 

  

Almenys això és el que ha deixat entreveure Tablada quan se li ha preguntat per la qüestió: «estem més tranquils», comentava. A la pregunta de si aconseguirien calmar les aigües, va contestar bastant segura: «Jo crec que sí, com totes les parelles tenim els nostres moments baixos, però sempre ens hem avingut molt bé i espero que allò no torni a passar, estic segura que ens portarem bé».

  

  

A més a més, es mostrava alegre perquè la seva filla està encantada amb la idea de tenir un germanet que naixerà d'aquí poc, fruit de la relació que Bisbal manté amb Rossanna Zanetti.

 

  • Notícia relacionada: David Bisbal: «Jo no parlo per diners, això ho fan altres»