ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

ÚLTIMA HORA

Detecten un nou cas de coronavirus a València

GRATIS AL TEU MÒBIL!

T'enviem gratis totes les últimes hores de cor! Clica aquí!

Elettra Lamborghini abandona 'GH VIP' a punt de desmaiar-se després de veure la discussió dels seus pares

La italiana se sentia indisposada a causa de la gran tensió viscuda al plató de Telecinco
Elettra Lamborghini va estar a punt de desmaiar-se en directe. | Cedida

 

Elettra Lamborghini no va arribar al plató de Telecinco en les millors condicions després de ser expulsada de la casa de Guadalix de la Sierra. Després d'una gran baralla en directe amb Daniela Blume durant la semifinal, la gran tensió acumulada va fer que la italiana patís un esvaïment. Elettra va afirmar que la disputa amb Blume li va costar perdre el lloc a la final: «Sabia perfectament que la baralla que he tingut abans de sortir m'ha fet perdre l'oportunitat, però prefereixo ser jo mateixa i fer-la que callar, i pensar: 'ho faig, no ho faig...'». 

Malgrat tot, el pitjor encara havia d'arribar, segons explica ‘Bekia’. Elettra i Aída Nízar van protagonitzar un fort enfrontament al plató de 'GH VIP'. «Per a mi, ets la gran vergonya italiana!», va dir Nízar. Però la italiana va voler fer-li cas a la seva amiga i defensora al plató, Lola Sopeña, i l'exconcursant va intentar no entrar en les acusacions de Nízar. Hi va haver un fet, però, que va marcar un abans i un després a la nit. Elettra es va alterar quan va veure les imatges del seu pare durant la seva primera i única intervenció a plató. 

 

Lamborghini ja mostrava signes d'estar bastant atabalada i cansada de la situació, però aquest vídeo va ser el cop definitiu per Elettra. La jove es posava les mans al cap cada vegada que veia una de les imatges de la discussió que va enfrontar Tonino Lamborghini amb la mare d'Aída Nízar, Mari Ángeles Delgado. La italiana seguia completament callada i enfonsada, mentre el presentador li repetia que l'havia avisat que no li agradaria. «És un comportament vergonyós, veritablement. M'imagino perfectament el que estàs sentint, que és vergonya». El presentador, Jordi González, li va explcar com va viure la situació i quina era l'actitud de cadascú: «Jo no ho entenc, perquè jo vaig estar parlant amb Tonino i amb la teva mare abans del programa. El teu pare venia bastant encès, però jo, la veritat, és que em vaig quedar de pedra. Va ser arran d'un parell de vídeos que ell va veure que Aída t'atacava i aquí el teu pare va saltar com un lleó, i fins i tot va fer una cosa insòlita, que és donar-li un cop a la teva mare. Això... no s'havia vist mai». 

 

Elettra Lamborghini va estar a punt de desmaiar-se en directe. | Cedida

Jordi va veure que Elettra no millorava i va decidir avisar la seva defensora, Lola Sopeña, perquè li expliqués com estava anant actualment la relació amb el seu pare. «Tot està anant fenomenal i no han vingut avui perquè es neguen a asseure's en un plató amb Aída Nízar», va dir Sopeña. A més, va aclarir que no li volen donar corda: «No donaran ni un minut de televisió a aquesta dona. Els tinc al telèfon, pendents de tu, esperant que et cridin, i no han vingut perquè no es volien seure al costat d'aquesta dona, perquè aquesta dona vol aprofitar-se del seu nom. Vol que hi siguin ells per ser a la televisió». Nízar va continuar la seva particular discussió: «això és mentida, no han vingut perquè s'avergonyeixen de la seva filla. No han vingut per això».

 

«T'estimen i et volen. Estan pendents i, ara, quan tallem, parlarem amb ells», va concloure la seva amiga Sopeña. De sobte, la italiana va alertar al presentador que s'estava marejant. Sense poder pràcticament ni vocalitzar, la italiana va repetir la mateixa frase: «Jordi, m'estic marejant...». El presentador va entendre que s'estava «pixant», però Elettra va repetir de nou el missatge. González, en to de broma i per restar importància a l'assumpte, va dir: «Pots esperar quatre minuts a caure?». De nou, el presentador li va preguntar si realment havia d'abandonar el programa, i la italiana va contestar: «Em trobo malament. Sisplau...», mentre s'esvaïa als braços dels regidors del programa que van anar a atendre-la. Després d'aquest complicat moment, el presentador va voler disculpar-se per la seva reacció inicial.