Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Els fans de 'El Hormiguero' acusen Pablo Motos de «'tongo'» i pot anar a més

Una espectadora va notar alguna cosa estranya després que el programa repartís 3.000 euros
Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Assenyalen un possible 'tongo' en el concurs de 'El Hormiguero' | Antena 3

Dimarts passat, 3 de novembre, 'El Hormiguero' va comptar amb la presència de l'actriu Carmen Machi, que acudia molt il·lusionada al programa, presentat per Pablo Motos, per presentar la seva nova pel·lícula, titulada 'Nieva en Benidorm'. El film, dirigit per Isabel Coixet, ha estat marcat per la pandèmia de la Covid-19 i la crisi que aquesta ha provocat a la indústria cinematogràfica. De fet, l'últim treball de Carmen Machi no arribarà als cinemes a conseqüència de les mesures restrictives imposades per controlar l'expansió del virus.

Durant l'entrevista, l'actriu ha explicat com està vivint aquesta crisi sanitària que ha posat a tot el país en escac i ha aportat el seu particular sentit de l'humor a l'hora d'explicar algunes de les anècdotes que li han succeït durant aquests mesos. El confinament va agafar Carmen Machi a les Illes Maurici i la va obligar a romandre aïllada a l'habitació de l'hotel sense poder sortir.

El 'zasca' a Carmen Machi

La nit transcorria amb normalitat fins que va arribar un moment vergonyós per a l'actriu. Tot va passar quan Pablo Motos començava amb la secció on el programa truc en directe a un número de telèfon escollit a l'atzar per regalar 3.000 euros després de contestar la famosa frase: «Sap vostè què és el que vull?». Carmen Machi acompanyava el presentador i era l'encarregada de formular la pregunta.

No obstant això, la persona que va agafar la trucada estava molt lluny de sentir alegria o il·lusió per poder tenir l'oportunitat d'embutxacar-se la targeta amb els diners. Tot el contrari. Quan va despenjar el telèfon i va escoltar la pregunta, la senyora a l'altre costat de la línia no va respondre amb la frase correcta «la targeta de 'El Hormiguero'».

«Vagi vostè a prendre per...», va ser la contestació que Carmen Machi va rebre i que la va deixar completament sorpresa. Davant d'aquesta situació, l'actriu va preguntar: «He estat massa sexual?», provocant el riure dels presents i donant pas a un nou intent. Afortunadament, la següent teleespectadora aconseguia emportar-se els 3.000 euros. Pablo Motos i Carmen Machi ho celebraven amb magnificència mentre el confeti volava pel plató i enrere quedava el mal tràngol de l'anterior trucada.

Els espectadors no ho veuen clar i assenyalen un possible 'tongo'

No va ser fins a la tercera trucada quan el programa va aconseguir donar la famosa targeta amb els 3.000 euros. Al principi, la teleespectadora es va mostrar dubitativa i no va aconseguir encertar la resposta correcta: «Si... això de 'El Hormiguero'», va dir en un principi, intentant recordar la frase, cosa que finalment va aconseguir. «La targeta d'El Hormiguero!'», va exclamar triomfal, mentre, des del plató, Pablo Motos i Carmen Machi saltaven d'alegria.

Però alguns espectadors s'han adonat d'una cosa que no els acaba de convèncer. En la publicació al compte oficial de Twitter del programa, una usuària responia al vídeo que recull el moment en què donen el premi a Teresa, assenyalant un possible 'tongo' per part d' 'El Hormiguero'.

«Sí, sí... Teresa o Isidora d''Anda Ya'? Que penseu que no ens n'adonem... Ho teniu tot arreglat», publicava la usuària fent esment a un personatge del programa radiofònic dels '40 Principales', encarregat de fer bromes telefòniques a la secció presentada per 'San Bernardino'. Sembla que la veu de la guanyadora dels 3.000 euros li resultava familiar a l'espectadora, que la va vincular a aquest personatge.

Deixant de banda els rumors de 'tongo', alguns seguidors del programa demanaven que publiquessin a Twitter el moment en què Carmen Machi s'emporta el tall en ple directe: «Poseu la trucada anterior», demanava una altra usuària, mentre un altre qüestionava la raó de per què no portaven la mascareta posada.