Primer pla d'Elionor.

Elionor ja no amaga el tatuatge que capgira la seva família

Una inesperada declaració d'un membre de la Família Reial aixeca polseguera

Elionor es troba fora de l'ull mediàtic des que se'n va anar a viure a Gal·les per completar els seus estudis. Des d'aquell moment l'hem vist molt menys als esdeveniments públics.

Però el que mai no s'ha vist són els tatuatges de la Família Reial. Pel que sembla, molts dels seus membres comparteixen moltes coses en comú: el mar, els vaixells, l'esport... I ara se sap que també la tinta a la pell.

I és que estar tatuat no és contrari al fet de tenir la sang blava, com la d'Elionor. De fet, sembla que és tota una tradició entre els Borbons. Així ho esmentava María Zurita al programa en què concursa, MasterChef Celebrity.

«A casa meva som molt de tatuatges»

Tot va començar amb una conversa entre la familiar d'Elionor i la dissenyadora María Escoté. Aquesta última li preguntava si tenia algun tatuatge i ella responia que sí. Tot i que ho comentaven en veu baixa, aviat la veu va recórrer per les cuines del programa i tothom se'n va assabentar.

«A casa meva som molt de tatuatges, que no veus que el meu avi era mariner? Sirenes, una àncora, un drac... Els braços eren així de grans. Com els de Jordi (Cruz)».

Imatge de María Zurita, la cosina del rei Felip VI
María Zurita ha sorprès tothom amb aquestes revelacions. | GTRES
 

«Tots tenim un tatuatge, menys la meva mare», deia referint-se a Margarida de Borbó. Així, revelava que fins i tot el seu germà Alfonso també en porta un. Ella mateixa va revelar que portava una rosa pintada a la zona dels glutis.

Això va suscitar la curiositat de la dissenyadora, que volia veure'l. «No el veuràs», li responia divertida l'empresària. Però sí que va revelar una altra cosa molt sorprenent.

El seu oncle, el rei Joan Carles I, també està tatuat. «Crec que porta una àncora», deia davant de les càmeres a la resta dels seus companys. Una cosa que també s'ha comentat en altres platós de televisió.

És tradició

Però, qui més portaria tinta a la pell? Elionor i la seva germana Sofia són encara força joves per decidir-se a fer-se'n un. Tampoc se n'ha arribat a veure cap a la reina Letícia ni al rei Felip.

Es tracta de la cosina d'Elionor, Victòria Frederica. En una recent entrevista amb Elle, la 'influencer' comentava la seva afició per la tinta. Duu un veler al turmell en referència al seu avi, que per a ella és «la persona més important de la meva vida».

A més duu «una petxina en record de la meva àvia Concepción, a l'altra, tres punts que simbolitzen la meva mare, el meu pare i el meu germà. I una cara somrient que és el que més em representa, perquè soc una persona molt feliç, alegre i divertida».

El rei Joan Carles a un vaixell a Sanxenxo
A la Família Reial li agrada molt el mar. | GTRES
 

Joan de Borbó sembla que va ser el primer a iniciar aquesta tradició. Amb 19 anys es va tatuar dos dracs als avantbraços, un com a mariner i un altre com a oficial quan va estar al comandament del Royal Navy.

El 1993 explicava el besavi d'Elionor el significat d'aquests dibuixos. «Dos dracs, un indi i un altre xinès, l'any 1932, quan vaig estar navegant per allí. En aquell temps era habitual, els que havien estat a orient es tatuaven, avui dia ja és una mica menys comú».

Així ho va explicar al programa 30 Minuts de TV3. I el va portar orgullós durant tota la seva vida, ja que li recordava a aquella època en què navegava.

Elionor, de moment, està gaudint dels seus últims dies a Gal·les. I aquest divendres se celebraran els Premis Princesa d'Astúries, una cita molt important a la qual no pot faltar.