Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge princesa Elionor i reina Sofia

Elionor assumeix que la seva àvia, la reina Sofia, ja té substituta per a ella

Elionor està a punt d'acabar el seu primer any a l'estranger

Elionor ja ha entrat a la recta final del seu primer any a l'UWC Atlantic College. Així, està previst que la jove torni a Espanya el pròxim 17 de juny. Però, abans que pugui tornar a casa i gaudir de l'estiu, encara li queden els exàmens finals. En aquest moment, la princesa Elionor ha d'estar travessant un moment de molt estrès i molt complicat.

Primer pla de la princesa Elionor
La Princesa Elionor vol mantenir-se al marge de totes les polèmiques | GTRES

Mentre que, per altra banda, la infanta Sofia sembla haver ocupat el seu lloc pel que fa a les tasques institucionals. De fet, sembla que la jove s'ha acostat molt a la seva família paterna, i no es va voler perdre per res del món l'aniversari de la seva tieta Irene de Grècia.

La germana de la reina Sofia feia 80 anys, una data molt especial en la qual va poder comptar amb la presència de la seva neboda neta.

A la celebració van assistir unes 30 persones, entre les quals també es van trobar el rei Felip i la reina Letícia.

La reina Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia en un acte públic
La infanta Sofia amb la seva germana i la seva àvia | GTRES

Tots van poder gaudir d'una agradable vetllada on la infanta va aconseguir acaparar tota l'atenció dels assistents.

Així, es van desfer en afalacs cap a ella. «Està altíssima i té molt d'estil», han dit sobre la germana de la princesa Elionor. Tothom coincideix que, amb 15 anys, la jove és «simpàtica i molt propera». De fet, no va tenir cap problema a repartir safates de canapès entre els convidats. A més, la seva àvia està molt feliç per poder-la tenir a prop.

Del que no hi ha dubte, és que la infanta ja no viu a l'ombra de la seva germana. I és que malgrat el control que la reina Letícia sempre ha exercit sobre les nenes, elles ja volen soles.

La infanta Sofia brilla sola lluny de la princesa Elionor

L'última vegada que vam poder veure Elionor va ser durant la Setmana Santa, quan aprofitava fins i tot per presentar-li el seu xicot a la seva àvia, Paloma Rocasolano.

«Un jove bru misteriós de la seva edat, i a qui se'l veu molt integrat amb la seva família».«Portava una dessuadora amb el logo del col·legi on estudia la princesa Elionor i darrere el castell de Sant Donat dibuixat a l'esquena i tots van anar a la mateixa furgoneta».

Tot i l'estricta que ha estat sempre amb les seves filles, Letícia és «una dona moderna que entén que Elionor visqui aquest tipus d'experiències amb 16 anys».

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
La infanta Sofia li ha robat el protagonisme a la seva germana Elionor | GTRES

«Ni la mare ni el pare van queixar-se, perquè tots dos saben que no s'ha de prohibir, sinó cedir, tolerar i ajudar quan tot, inevitablement, s'acabi trencant».

Cadascuna de les aparicions públiques de la princesa causa una gran expectació, i més després que hagi passat tant de temps a l'estranger.

Just per això, tots els ulls estaven posats en ella després de tornar. Així passava durant la visita al Centre de Recepció, Acollida i Derivació de refugiats procedents d'Ucraïna situat a Pozuelo de Alarcón (Madrid). I poc després la vèiem assistir en solitari a una jornada de joventut i ciberseguretat a l'IES Julio Verne de Leganés.

Primer pla de la infanta Sofia
La infanta Sofia ha seguit els passos de la princesa Elionor | GTRES

Allà, els alumnes que van coincidir amb ella la van definir com a «molt maca, molt educada, molt humil». «Ens hem aixecat a demanar-li la foto perquè volíem portar-nos un record i hi ha accedit molt amablement», explicaven des del centre. «És una persona molt educada i molt maca. Ens ha dit que no tinguem nervis. Que és una més. Ella també estava una mica nerviosa perquè hi havia molta gent mirant-la».

La veritat és que la jove ha experimentat un canvi brutal en molt poc temps, ja que a banda de gaudir del seu primer amor, també descobríem que li falten dues dents frontals i fins i tot la presència d'un petit pírcing.