URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

La princesa Elionor ha pres una determinació sobre què estudiar

La primogènita de Felip i Letícia ja ha triat la modalitat que l'ajudarà a orientar-se per al seu futur

La princesa Elionor amb banderes al darrere
Elionor ha escollit les optatives de ciències a 4t d'ESO | G3

El dimecres la princesa Elionor va tornar a l’escola després d'haver estat realitzant les classes de forma telemàtica durant sis mesos. La primogènita del reis Felip i Letícia s'enfronta a l'últim curs de l'ensenyament obligatori, un any que serà decisiu per al seu futur.

Tot i que encara no ha de decidir quin batxillerat vol cursar, la princesa d'Astúries ja ha hagut de triar una modalitat formativa a 4t de l'ESO que li serveixi per a orientar-se de cara al seu futur.

Segons fonts pròximes a la Casa Reial, Elionor ha triat enguany la branca de Ciències, en la qual estan incloses assignatures com la Física, Química i Biologia, però la seva intenció és decantar-se per la modalitat d'Humanitats i Ciències Socials al batxillerat. Encara que no és una informació que estigui confirmada des de la Zarzuela, si això fos així, la princesa d'Astúries tindria una formació completa i diversa.

Una tornada a l’escola molt diferent

El retorn al centre educatiu al qual assisteix la primogènita dels reis, ha estat molt diferent del que ha viscut altres anys. A diferència de la resta de cursos, aquesta vegada Elionor i Sofia no han protagonitzat un retorn a classes conjunt. Ha estat la princesa la primera a començar. No obstant això, la infanta Sofía va voler acompanyar a la seva germana.

Vestida amb el mateix uniforme que tots els anys, la motxilla i una màscara quirúrgica, la princesa d'Astúries es va baixar del cotxe que conduïa el seu pare i es va acomiadar d'ell i de la seva germana petita i va caminar fins a una de les seves professores que li va prendre la temperatura abans d'entrar a l'escola.

Encara que una de les mesures que ha pres Madrid és que els alumnes de l'últim curs de l'ESO tinguin una formació semipresencial durant aquest any, sembla que el col·legi Santa María dels Rosers —al qual acudeixen les filles dels reis—, un centre privat, no s'ha decantat per aquesta iniciativa i serà totalment presencial.

Una altra de les mesures imposades és que tot el personal docent s'ha de realitzar les proves PCR abans de començar a fer classe i segons s'ha sabut, tots els professors del col·legi de la princesa i la infanta han donat negatiu.


Comentaris

envia el comentari