Elionor, entregada: la notícia que la Casa Reial volia evitar però s'ha acabat filtrant

La filla dels reis està molt il·lusionada

La princesa Elionor entrant a la l'escola amb mascareta
Elionor, entregada: la notícia que la Casa Reial volia evitar però s'ha acabat filtrant | G3

Tothom sap que Elionor és el futur de la Casa Reial, totes les mirades estan posades en ella, ja que en certa manera la monarquia espanyola depèn d'ella després de tots els escàndols del seu avi Joan Carles.

La realitat és que Elionor encara és una nena, que amb prou feines està començant la seva adolescència, i és molta la pressió que sent. Com totes les nenes, Elionor també juga, fa entremaliadures i parla amb amics.

Segons ha pogut saber 'Informalia' la primogènita dels reis està passant la seva quarantena xatejant amb el seu gran amic. Segons sembla, i tal com explica la citada revista, la futura reina d'Espanya ha estat molt pendent del seu telèfon durant aquestes setmanes d'aïllament, i fins i tot cada vegada que els seus pares li deixen utilitzar el mòbil, la seva cara canvia completament.

Cal recordar que per protocol està aïllada, ja que el passat dia 11 va haver-hi un cas de coronavirus en la seva classe. Elionor va donar negatiu, però el protocol va enviar a tots els nens cap a casa.

És per aquest motiu que ara la filla dels reis té més temps lliure, per la qual cosa els seus pares li deixen més temps el mòbil. No és la primera vegada que es rumoreja amb el fet que Elionor té un nòvio a l'escola. Pel que sembla es podria tractar d'un company de la seva classe, al qual en aquests dies està trobant a faltar molt.

Elionor es fa gran

És normal que una nena de 14 anys comenci a tenir aquests sentiments, perquè la gran majoria de nens durant la seva etapa infantil o a secundària s'han portat molt bé amb algú especial. Els reis en cap moment li haurien prohibit parlar amb aquest nen, ja que fins i tot ells el coneixen de les reunions de l'escola.

Cal recordar que en unes setmanes Elionor compleix 15 anys, edat en la qual s'entra de ple en l'adolescència. De moment no es coneix la identitat de la il·lusió de la Princesa d'Astúries, però el que és clar és que tant ella com els seus pares guarden aquest tema en la més estricta intimitat. Ara com ara, 'Informalia' ha confirmat que la primogènita dels reis ha estat en contacte amb aquest amic durant els dies d'aïllament.


Comentaris

envia el comentari