Primer pla de la princesa Elionor somrient

Elionor, obessionada: torna a Madrid, però vol venir sigui com sigui a Catalunya

Elionor ja està de vacances i s'especula amb la possibilitat d'un viatge llampec a terres catalanes

Elionor ja ha arribat a Madrid per gaudir de les vacances de Nadal. El Nadal està molt bé i més a la Zarzuela (que deu ser tot un luxe). Però, ves per on, a Elionor ara li faria gràcia passar uns dies a Catalunya. A Barcelona, concretament. 

La raó? Gavi. El futbolista del Barça continua sent la nineta dels ulls de la princesa i a la Casa Reial en són conscients. De moment no hi ha hagut cap mena d'acostament, però part de la premsa gossip espanyola especula amb la possibilitat que Gavi i Elionor es puguin conèixer. 

Que hi hagi un nou Urdangarin-Cristina depèn només d'ells. 

Elionor torna aquest dijous

Després de gairebé dos mesos sense aparèixer en cap mena d'acte oficial, la princesa reprendrà l'activitat institucional aquest dijous 15 de desembre. L'hereva presidirà una trobada amb joves voluntaris de la Creu Roja a la seu de l'entitat. Aquest tipus d'esdeveniments desperten molt d'interès, sobretot si tenim en compte que es deixa veure molt poc. A més, serà la tercera vegada que faci acte de presència en solitari després del seu debut del 2021.

L'enamorada del jugador del Barça es va estrenar sense els seus pares a la celebració del 30è aniversari de l'Institut Cervantes. Més tard, l'abril del 2022, presidiria una jornada sobre joventut i ciberseguretat en un institut de Madrid. A poc a poc va guanyant protagonisme a l'agenda institucional de la Casa Reial.

Elionor i la seva mare tenen una bonica relació
Elionor participarà en un acte oficial aquest dijous. | Europa Press

Ha d'estar preparada quan arribi el gran dia. En qualsevol cas, els seus pares tampoc no la volen sotmetre a una gran pressió. En aquests moments desitgen que se centri en els estudis, però sense descuidar els compromisos de la institució per la seva nova il·lusió a Catalunya.

Aquest dijous a la tarda tindrà la possibilitat de mostrar el costat més solidari. Estarà acompanyada per nois de la seva edat, cosa que l'ajudarà a sentir-se més còmoda i mostrar la seva versió més natural. És un bon punt de partida per començar les vacances de Nadal. Tant la seva mare com la seva àvia Sofia sempre han estat molt compromeses amb les feines humanitàries i sembla que també han traslladat aquest interès a la princesa. Estar atents a les necessitats dels altres els preocupa molt.

El Nadal, punt de partida

La jove sempre genera molta expectació, sobretot a mesura que creix. Ara reapareixerà en un acte oficial després de la seva última aparició als Premis que porten el seu nom a Oviedo el 29 d'octubre. En aquella ocasió va haver d'abandonar la visita al Poble Exemplar abans del previst per una indisposició. Llavors, va marxar cap a casa amb la seva germana, que també estava malalta. Només uns dies més tard tornaria a l'internat de Gal·les on cursa segon de Batxillerat, el seu darrer curs al centre. L'any que ve començarà la universitat i tal volta decideix anar-se'n a Catalunya per estar més prop del seu nou amor.

Fotomuntatge de la princesa Elionor i el futbolista Gavi
Elionor podria aprofitar les vacances per visitar el seu amor a Catalunya. | CatalunyaDiari

La veritat és que aquest Nadal serà una mica estrany per a la jove. Té previst quedar-se al nostre país fins al 4 de gener, dia en què reprendrà l'activitat a l'UWC Atlantic College. Tanmateix, trobarà a faltar una de les grans tradicions de la família: la tarda del 6 de gener se'n van a casa de l'avi Jesús Ortiz, on gaudeixen cada any del tortell de reis i d'una xocolata calenta.

Elionor tampoc estarà amb el seu pare

Elionor sap que s'enfrontarà a unes festes nadalenques una mica peculiars, sobretot perquè voldria aprofitar per passar uns dies a Catalunya prop de Gavi. D'altra banda, no podrà estar amb el seu pare el dia de Cap d'Any. Segons Vanitatis, l'1 de gener el rei Felip prendrà part a la presa de possessió del nou president electe del Brasil.

Per això, haurà d'agafar un avió el dia de la nit de Cap d'Any a les 2 del matí: el possible futur gendre del jugador del Barça disposarà del temps just per menjar-se el raïm en família. Les vostres obligacions professionals el reclamen i tampoc no estarà per al dinar del dia 1 de gener. En qualsevol cas, sí que tindrà la possibilitat d'acomiadar-se de la seva filla, que se n'anirà el dia 4 a Gal·les.

De moment, Elionor acudirà a aquest acte de la Creu Roja. A més, queda per comprovar si té previst participar en més activitats de la família reial. No es descarta que li donin un descans per gaudir de la seva nova il·lusió a Catalunya.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp