La princesa Elionor ha heretat el defecte que més perjudica Letícia a la vida

Tot apunta que el fort caràcter li ve de sèrie

Primer pla de la Princesa Elionor
La princesa Elionor ha heretat el defecte que més perjudica Letícia a la vida  | GTRES

La princesa Elionor ha heretat el pitjor defecte dels Borbons. Qui no ha escoltat encara que, si alguna cosa caracteritza a la família reial a més de mostrar-se correcta en públic protocol·làriament, és que no solen treure a la llum la seva veritable personalitat. Els coneixem realment? Qui sap.

No hem de marxar molt lluny, i és que ja sabem que des del rei emèrit Joan Carles, fins a la princesa Elionor, ens han donat una petita lliçó mostrant-nos que no sabem si per qüestió d'herència familiar o no, comparteixen un caràcter molt fort. Tant és així que, moltes vegades, ni tan sols s'han pogut contenir en públic, cosa que no ha passat ni de bon tros desapercebut per part de l'exterior.

Tanmateix, gràcies a això i a tots aquells moments que guardarem al calaix dels records, ara els podem gaudir. Per la seva banda, el rei Felip VI té una manera de ser marcada, de la mateixa manera que la tenim tots, però sí que és cert que hi ha diferents motius que el diferencien clarament pel que fa a la seva família, encara que té algunes similituds amb alguns d'ells com amb la seva mare, la reina Sofia.

La princesa hereta el mal geni de la seva família

Parlàvem del rei, però si algú segueix els mateixos passos pel que fa a personalitat és la seva filla, la princesa Elionor, que també ha heretat el caràcter, o, millor dit, el geni que caracteritza a la família reial. I si mirem enrere, segur que us haurà passat pel cap el famós cop de mà que la 'petita' li va propinar a la seva àvia en la polèmica missa de Pasqua.

Un menyspreu realment lleig que va acaparar totes les mirades i que passarà a la història, convertint-se en un moment molt incòmode per a la reina Sofia després d'encarar-se amb Letícia quan intentava impedir que es fes una fotografia amb les seves filles sortint aquesta en primer pla. En aquest instant, Elionor, que responia a les ordres de la seva mare, apartava de les pitjors formes a la seva àvia.

Una situació que molts van titllar de falta de respecte, especialment pel que significava aquest detall en una nena a una edat tan primerenca, i, per si no fos prou, sent un personatge públic. Això va sembrar el dubte i moltes persones es van arribar a qüestionar si realment Letícia estaria darrere de tots aquests comportaments, i així estaria instruint les nenes.

No ho sabem, però sí que sembla que el caràcter li ve de fàbrica, i ja des de petita els rumors sobre el seu difícil comportament a l'escola amb la resta dels seus companys ha cridat l'atenció. Segons fonts, en una ocasió arribava a mossegar a un dels seus col·legues de l'escola.

Testimonis de la psicòloga Carmen Muñoz, autora del llibre 'Mamá... No me quieras tanto' (Ed. Punto Rojo Libros), es va ocupar d'analitzar la cal·ligrafia de la signatura d'Elionor. Aquesta reflecteix que un dels traços més cridaners de la firma és que escriu la L del seu nom pràcticament igual que la de la seva mare Letícia, i exposa que «Aquesta L representa un fort caràcter, un mal caràcter, explosions de ràbia o protesta».

Explica que, a l'ésser tan similars, en general du a significar que comparteixen aquest tret tan fort de personalitat, «Però això passa quan, sense saber-ho, t'identifiques amb el tret que representa el traç. Es dona perquè s'assembla a com ho faries tu segons la teva personalitat. La mà no escriu, escriu la ment», afirma Muñoz.

«Encara que la personalitat canvia amb el temps i més en el cas d'unes nenes petites, hi ha traços com aquesta L tan marcada que són símptomes en els quals es pot albirar la tendència de com es desenvoluparà la seva personalitat, el seu caràcter complicat, com el de la seva mare», exposa l'experta. Mentrestant, nosaltres seguirem molt pendents d'aquests moments que ens donen els familiars de la reialesa en les seves aparicions.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari