App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Elionor lamenta en català l'ajornament dels premis Princesa de Girona 2020

La princesa ha intervingut en una videoconferència amb els guardonats d'enguany, al costat dels reis d'Espanya i de la seva germana, la infanta Sofia

La infanta Sofia, el rei Felip VI, la princesa Leonor i la reina Letizia, asseguts en una taula, en un moment de la videoconferència
La trobada dels reis d'Espanya i la princesa Elionor amb els guardonats dels premis Princesa de Girona s'ha fet de manera telemàtica. | Casa Real

La princesa Elionor ha lamentat aquest divendres que s'hagi hagut d'ajornar el lliurament dels premis Princesa de Girona a causa de la pandèmia de coronavirus. La presidenta d'honor de la Fundació Princesa de Girona, que ha fet aquesta declaració en català, ha intervingut al costat dels reis d'Espanya i la seva germana, la infanta Sofia, en una videoconferència des del Palau de la Zarzuela amb els guardonats d'enguany.

Els premiats en la present edició han protagonitzat una trobada virtual centrada en idees entorn dels principals reptes que afronta la joventut i la societat en general en un moment marcat per la pandèmia de coronavirus. Felip VI, Letizia, la princesa Elionor i la infanta Sofia han intervingut en aquesta reunió des del despatx que habitualment ha utilitzat la reina per a les converses virtuals amb diversos col·lectius durant l'estat d'alarma.

La princesa Leonor lamenta l'ajornament de l'acte de lliurament

El rei Felip VI ha pres la paraula i ha donat pas a la seva filla com a presidenta d'honor de la fundació. Ha estat llavors quan Leonor, en català, ha donat les gràcies a tots i a la fundació per compartir amb ells aquesta videoconferència. «És una pena que enguany no hàgim pogut celebrar el lliurament de premis i participar en tot el que succeeix al seu voltant. Espero que ens vegem aviat», ha afegit en referència a l'ajornament del lliurament de premis.

Amb un «molt bé», Felip VI ha secundat les paraules la princesa Elionor, que ha rebut també l'agraïment dels representants de la fundació. El rei s'ha dirigit a ells i als premiats per a subratllar que espera veure a tots quan es pugui celebrar la cerimònia de lliurament d'aquests premis en la seva edició de 2020.

Els premiats han estat acompanyats pel president i la directora de la Fundació Princesa de Girona, Francisco Belil i Mònica Margarit, respectivament. En l'edició de 2020, els guardonats amb els premis Princesa de Girona són el cineasta Guillermo García López, l'emprenedora Pepita Marín Rey-Stolle, el químic Rubén Darío Costa Riquelme i l'innovador tecnològic Guillermo Martínez Gauna-Vivas.


Comentaris

envia el comentari