Elionor no assistirà a la gala dels Premis Princesa d'Astúries

La princesa es quedarà a Madrid i Felip VI i Letícia presidiran la gala

La princesa Leonor junto a su padre el rey Felipe VI, la reina Letizia y la infanta Sofía.
La princesa Elionor, amb els seus pares, no assistirà a la gala dels Premis Princesa Sofia | CatalunyaDiari.cat

Sorpresa a la Casa Reial. La princesa Elionor serà la gran absent en la cerimònia de lliurament dels Premis Princesa d'Astúries. La gala, que se celebrarà el pròxim divendres, 19 d'octubre, no comptarà amb la seva gran protagonista i seran els seus pares, Felip VI i la reina Letícia, els qui presidiran l'acte. 

Segons avança 'El Español', la notícia no ha estat del tot ben rebuda a Oviedo, on esperaven veure l'hereva del tron borbònic. En aquest context, cal destacar que no ha sortit a la llum el perquè de la decisió que ha pres la Casa Reial

  

  

Leonor de Borbón, princesa de Asturias.
Elionor no assistirà a la gala  | CatalunyaDiari.cat

 

Elionor, la gran absent de la gala

I és que amb només 12 anys, la petita Elionor és la gran protagonista de la gala. Tot i això, aquesta no hi assistirà, i seran els seus pares els qui presidiran l'escena al Teatre Campoamor d'Oviedo.        

Jaime Peñafiel, expert en assumptes de la Casa Real, ja hi ha dit la seva, tot i no disposar d'informació per explicar el perquè de la no presència d'Elionor a Oviedo. «És una nena de 12 anys, que cal deixar-la que es desenvolupi com una nena de 12 anys», ha revelat. 

La princesa Leonor recibiendo el Toisón de Oro de manos de su padre el rey Felipe VI.
La princesa Elionor va rebre el Toisó d'Or de mans del re Felip | CatalunyaDiari.com
 

Elionor, hereva de la corona borbònica

I, de fet, així va demostrar-ho la darrera ocasió que la vam poder veure. Durant la desfilada militar del dia de la Hispanitat, la petita Elionor va lluir el Tosió d'Or, que li va atorgar el seu pare l'any passat, posant en relleu que és ella l'hereva de la corona espanyola. Tothom, de fet, esperava que la petita tornés a lluïr el símbol aquest divendres al Teatre Campoamor d'Oviedo però, sorprenentment, Elionor s'haurà de quedar a casa.                                 


Comentaris

envia el comentari