Muntatge amb les fotos d'Irene Urdangarin i d'Elionor

Elionor, de pedra amb el gest que la seva mare ha tingut amb Irene Urdangarin

Elionor va ser una de les grans absents durant el retrobament familiar

La família reial acaba de viure un dels retrobaments més importants des de fa molt de temps. La mort recent de Constantí, germà de la reina Sofia, ha aconseguit l'impensable. I és que Letícia i Felipe han coincidit en un mateix escenari amb les infantes Helena i Cristina, els seus fills i els emèrits, Joan Carles i Sofía.

Era una imatge que no es repetia des de feia anys i que ha fet parlar molt, sobretot pels gestos que Letícia ha compartit amb els seus nebots.

La reina, per a sorpresa de molts, s'ha mostrat molt afectuosa i propera amb els fills de la infanta Cristina, als quals segurament fa molt que no veu.

Imatge d'Irene Urdangarin
Irene Urdangarin, la gran protagonista del moment | Europa Press

Mentrestant, Miguel i Pablo, fills de Cristina i Iñaki Urdangarin, responien a la seva salutació amb un somriure. De fet, fins i tot se l'ha pogut veure llançant un petó en la seva direcció, en senyal d'afecte. A més, a qui vam poder veure molt canviada i més maca que mai va ser a Irene Urdangarin, que ja és tota una senyoreta.

La bellesa de la noia ha destacat gairebé per sobre del retrobament familiar, arribant a acaparar tot el protagonisme del dia. D'altra banda, la benjamina dels exducs de Palma ha estat molt protegida pels seus germans, dels quals no s'ha separat en cap moment.

Foto de la reina emèrita Sofia agafada del braç de Letícia al funeral de Constantí de Grècia.
Sofia agafada del braç de Letícia al cementiri. | Twitter

Així, molts mitjans han destacat  «com de més gran, elegant, canviada i discreta» és Irene, que sol mantenir-se sempre en un segon pla. Tot i això, es coneixen certs detalls de la vida de la jove. Per exemple, se sap que manté una gran relació amb la seva cosina Victòria Frederica, a la qual està molt unida.

A més, també cal remarcar com està d'unida Irene a la seva àvia Sofia, juntament amb qui se l'ha fotografiat en diverses ocasions.

Elionor no es pot creure les escenes que s'han viscut durant el retrobament familiar

D'altra banda, fa anys que no la veiem coincidir en públic amb la seva cosina Elionor, que continua centrada en els seus estudis al UWC Atlantic College . Tot i la tensió existent dins del cercle familiar, també el rei Felip ha sorprès mostrant-se molt afectuós amb el seu pare en públic.

Això sí, tant Felip com Letícia van evitar la foto amb el rei emèrit mentre sortien de la Catedral Metropolitana d'Atenes.

Imatge de Juan Urdangarin amb els seus germans
Foto de Juan Urdangarin amb els seus germans Pablo i Irene al funeral del rei Constantí de Grècia | EUROPA PRESS

Això contrasta molt amb la fredor i l'evident incomoditat que es respirava durant la seva aparició al funeral d'Isabel II.

D'altra banda, les grans absents van ser, sens dubte, Elionor i Sofia, que han preferit mantenir-se al marge i evitar una situació més que incòmoda.

Però, aquest retrobament familiar no ha estat l'únic que ha acaparat totes les portades, ja que Letícia i la seva enemiga declarada Marie de Chantal semblen haver enterrat la destral de guerra.

Imatge de la princesa Elionor
Elionor no ha tornat a coincidir amb els seus cosins | EUROPAPRESS

Així, se les podia veure compartint confidències i rialles com dues grans amigues. Però, què hi ha de cert en tot això?

Pilar Eyre opina que tot és un teatre per quedar bé de cara al públic. «Letícia ha desactivat la bomba de rellotgeria en la trobada amb Marie Chantal a base de somriures i gestos amistosos». «Però, per molt que ho dissimulin, Marie Chantal i Letícia continuen sense poder suportar-se, les ofenses han estat massa greus», opina la periodista.

I és que per a ella, malgrat que la família reial hagi intentat aparentar pau i harmonia i fins i tot unitat, en el fons criden «baralles, crítiques mordaces i alguna parauleta».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp