YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tornen les especulacions: el possible xicot d'Elionor podria ser un arxiduc de 16 anys

Carles Constantí d'Habsburg podria ser un altre gran pretendent per a la primogènita de Felip VI

La princesa Elionor entrant a la l'escola amb mascareta
Tornen les especulacions: el possible xicot d'Elionor podria ser un arxiduc de 16 anys   | G3

El passat mes d'octubre sortia a la llum el possible romanç que podria haver-hi entre la princesa Elionor i Christian de Dinamarca, amb el qual la reina Letícia no estaria d'acord. Només unes setmanes més tard, s'ha descobert el que podria ser un altre gran candidat per a la primogènita de Felip VI: Carles d'Habsburg. L'hereva al tron espanyol complirà 16 anys el pròxim 2021, una edat habitual per abordar la primera relació sentimental.

Emily Habsburg ha estat qui ha proposat Carles Constantí d'Habsburg com un dels grans candidats de la primogènita de Felip i Letícia. «Us presento a l'arxiduc Carles Constantí d'Habsburg, quart en la línia de successió al tron imperial-real austre-hongarès, després del seu oncle, el seu cosí i el seu pare. És el futur candidat ideal en matrimoni per a la princesa Elionor de Borbó».

Nascut el 10 de juliol de 2004 a Budapest, Hongria, Carles Constantí és només un any més gran que l'hereva espanyola. És fill de Jorge d'Habsburg i Eilika d'Oldenburgo i besnet de l'emperador Carles I d'Àustria per part del seu avi patern, Otto d'Habsburg, i és descendent de Jordi II d'Anglaterra per part materna.

Altres possibles pretendents per a la princesa Elionor

Christian de Dinamarca i Carles Constantí d'Habsburg no són les úniques opcions per a la princesa Elionor. El príncep Gabriel de Nassau, primogènit de Lluís de Luxemburg i de la seva exdona, Tessy Anthony, és un altre dels possibles pretendents de l'hereva espanyola.

Els fills del rei Felip de Bèlgica també són grans candidats per a la princesa Elionor, primer, Gabriel de Bèlgica amb 17 anys és el segon en la línia de successió després de la seva germana Isabel. D'altra banda, nascut el 4 d'octubre de 2005, Manuel de Bèlgica és només unes setmanes més gran que la primogènita de Felip VI i el tercer en la línia de la seva successió al tron belga després dels seus germans.

Net del príncep Hans Adam de Liechtenstein i fill primogènit de Constantí de Liechtenstein, el príncep Moritz, de 17 anys, podria ser una altra de les opcions de la princesa Elionor. A més, Tassilo de Bulgària, fill del príncep Kyril, duc de Saxònia, i net de Simeó de Bulgària, podria ser un altre dels pretendents per a la primogènita de Felip VI. El seu pare és un gran amic del rei d'Espanya i estiuegen cada any a Mallorca.

D'altra banda, els germans Nicolau i Fèlix de Dinamarca, fills del príncep Joaquim, també són grans opcions. Però, tot i que és una candidatura una mica singular, els fills del Duc d'Esparta, hereu al tron de Grècia i nebot de la reina Sofia, dos pretendents serien els fills de Pau de Grècia: Aquil·les Andreu, de 20 anys, Ulisses, de 16, i Aristides Stavros, de 12.

Felip VI va poder triar entre 58 candidates

No obstant això, la princesa Elionor podria seguir els passos del seu pare i no optar per una persona que no pertanyi a cap família reial. «No importarà que sigui princesa de sang blava, aristòcrata o plebea», va assenyalar Felip VI quan encara era príncep d'Astúries en un reportatge sobre la seva futura esposa. «El més important és trobar algú capaç d'afrontar la tasca que li espera i també capaç d'educar bé els fills».

No obstant això, segons un estudi que es va realitzar el 1989, quan Felip tenia 21 anys, el fill de Joan Carles i la senyora Sofia podia escollir entre 58 candidates si finalment decidia enllaçar-se amb una persona de sang reial. Per la seva banda, Alfons XIII va poder triar entre 30 princeses, el rei emèrit entre 39 i el comte de Barcelona entre 34.


Comentaris

envia el comentari