La reina Letícia vestint una jaqueta blava d'Hugo Boss i portant mascareta

El tatuatge que genera un sisme a la Casa Reial: «Espectacular, l'he vist a Internet»

Carla Vigo ha compartit la seva nova aventura a les seves xarxes socials

Estar emparentada amb la Família Reial no ha impedit que Carla Vigo comparteixi el seu dia a dia en les seves xarxes socials. Ara, la jove ha fet servir el seu compte d'Instagram per mostrar públicament el seu nou tatuatge. Una nova aventura que podria haver desencadenat les ganes de la princesa Elionor de seguir els passos de la seva cosina.

Després de diversos mesos allunyada d'Espanya, la neboda de la reina Letícia va tornar al seu país natal el passat mes de desembre per ajuntar-se amb la família i els amics per Nadal, i ha aprofitat la seva estada aquí per donar-li una nova vida al seu braç esquerre. Carla Vigo ha optat per visitar el saló de tatuatges 'Tinka Tattoo', situat a Aranjuez (Madrid), la ciutat on ha viscut al costat del seu pare fins que va decidir anar-se'n a Alemanya, i s'ha fet un tatuatge just sota l'espatlla.

La jove ha triat la cara d'un tigre per decorar el seu braç, i és un tatuatge de grans dimensions que ha dividit en dos per barrejar realisme i dibuixos geomètrics. «Espectacular», ha estat la paraula que ha triat Carla per acompanyar la imatge amb la qual ha mostrat el seu nou gravat. A més, la neboda de la reina Letícia ha publicat diverses 'stories' en el seu compte d'Instagram ensenyant el procés.

«M'he fet un tigre perquè em semblen animals molt majestuosos i el disseny el vaig veure per Internet i el tatuador ho ha fet al seu estil», ha estat la resposta que li ha donat a un dels seus seguidors quan aquest li ha preguntat el motiu pel qual s'havia decidit per aquest dibuix.

Elionor podria seguir els passos de la seva cosina

Un vistós tatuatge en color negre que podria haver desencadenat les ganes de fer-se un a la princesa Elionor, qui podria haver començat a pressionar a la seva mare perquè li deixés seguir els passos de la seva cosina. No obstant això, coneixent el caràcter fort, estricte i controlador de la reina Letícia, segur que la nova aventura de la seva neboda segur que no li ha fet res de gràcia.

Malgrat el que hagi pogut semblar-li a l'asturiana, la fotografia del nou tatuatge de la jove compta amb més de 500 'm'agrada', la majoria de comentaris que ha rebut són positius. «Molt bonic. Té molta força. T'has fet un tatuatge que quan el mires, et transmet el fort que cal ser a la vida per gestionar-la. No trobes? Personalment, m'agraden els tatuatges que transmeten coses bones, i el que t'has fet, m'agrada per això mateix», li ha assenyalat un seguidor.

Letícia va demanar la seva custòdia

Carla Vigo és l'única filla que va tenir Érika Ortiz, la germana de la reina Letícia, que va morir el 2007, i de l'escultor Antonio Vigo. El seu somni és arribar a ser ballarina o actriu professional algun dia, però mentrestant s'està formant per a això. La seva mare es va suïcidar quan ella tenia només 6 anys i des de llavors l'asturiana sempre ha estat al costat de la jove, tant que fins i tot va demanar la seva custòdia. Malgrat això, el pare de la jove es va negar i ella ha viscut amb ell fins al passat mes de setembre.

Després de finalitzar l'estiu, Carla Vigo va decidir deixar enrere Espanya i instal·lar-se durant un temps a Alemanya, on va estar treballant com 'au pair' per a una família autòctona. La jove va romandre allà fins al passat 18 de desembre, quan va decidir tornar al seu país natal amb motiu de les festivitats. La neboda de la reina Letícia va aprofitar els tres mesos que va passar allà per aprendre l'idioma i visitar algunes zones de país germànic.