La princesa Elionor i la infanta Sofia faran un curs d'estiu als EUA

La Casa Reial argumenta que tot plegat significarà una «formació complementària a la seva escolarització a Espanya en un ambient d'intercanvi cultural»

Imagen de las hijas de los reyes con el mismo peinado recogido.
La princesa Elionor i la infanta Sofia, en arxiu | Cedida

La princesa Elionor i la infanta Sofia viuran un estiu allunyades de tota polèmica. Les filles dels reis espanyols faran les maletes pròximament per acudir als Estats Units, a un curs d'estiu que començarà al llarg dels pròxims dies i que acabarà a finals d'aquest mateix mes de juliol

La Casa Reial, en aquest context, ha comunicat que l'experiència a l'estranger servirà perquè les infantes rebin la «formació complementària a la seva escolarització a Espanya en un ambient d'intercanvi cultural amb nens i nenes de diferents nacionalitats». En el mateix comunicat, s'ha expressat que el desig dels reis passa perquè l'estada, «els pugui aportar, tant a Leonor com i Sofia, nous coneixements i experiències amb activitats lligades a la seva edat».

Vacances d'estiu

La princesa Leonor y la infanta Sofía
Elionor i Sofia, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Les petites, així mateix, ja fa més de deu dies que estan de vacances. El curs escolar va acabar el passat 22 de juny i, per això mateix, les filles dels reis podran prolongar el seu periple estiuenc pels Estats Units. 

Crida l'atenció, però, que aquestes acudiran als campaments d'estiu durant un mes. Tot i això, les petites encara gaudiran d'un mes d'agost de vacances, on podrien acudir a Mallorca —com és habitual— amb els seus pares. 

Eludir la polèmica, objectiu reial

Han estat mesos d'allò més complicats a la Zarzuela. La reina Letícia conviu a l'ull de l'huracà des del famós encontre amb la reina emèrita Sofia —impedint-li que es fotografiés amb les seves filles— i aquest podria ser un motiu cabdal perquè les petites hagin estat 'enviades' als EUA.

L'ingrés a la presó del seu tiet, Iñaki Urdangarin, també ha representat un dur cop per la família i aquest seria una altra de les claus de l'adeu estiuenc de Elionor i Sofia. 


Comentaris

envia el comentari