Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor.

Elionor plora per la crisi que podria acabar amb el matrimoni dels seus pares

Es rumoreja que la parella es podria trencar molt aviat

Elionor està gaudint d'un estiu molt feliç per trobar-se amb la família i també per poder estar amb el seu xicot. No obstant això, aquesta alegria s'ha vist entelada per una publicació que posa en perill la relació dels seus pares. Estem referint-nos a un article que ha escrit Jaime Peñafiel.

L'hereva al tron d'Espanya s'ha pogut preocupar i plorar en conèixer que, segons el periodista, els Reis poden trencar. Creu que la separació podria tenir lloc relativament aviat perquè Letícia no és la que era.

Fotomuntatge de la princesa Elionor i Jaime Peñafiel
Elionor ha vist al periodista insinuar que la relació dels seus pares s'està trencant | Gtres

 

Elionor coneix la causa de la possible separació

La filla gran de Felip VI és coneixedora que Peñafiel és especialment crític amb els seus pares i, sobretot, amb la seva mare. No la suporta i faci el que faci sempre l'ataca de manera contundent i en qualsevol mitjà de comunicació. I això és el que ha tornat a fer ara.

La princesa Elionor ha vist que aquell ha aprofitat la seva columna al diari El Mundo per deixar caure que els Reis podrien separar-se molt aviat. Considera que es produiria per culpa de la monarca. Més concretament per la seva «obsessió pel culte al seu cos».

Sota el seu punt de vista aquesta preocupació fa que el Rei estigui descontent amb la seva dona. Exactament aquesta teoria ell l'ha expressat així: «Quin mèrit té Felip convivint amb la dona que ni ombra és de la que va conèixer!».

«Un home pot enamorar d'una dona que ja no és la mateixa? No hi ha més felicitat en un matrimoni que envellir junts. Ho sé per experiència de 50 anys. Res a veure amb el que està passant al matrimoni de Felip i Letícia».

Reina Letícia i rei Felip caminant junts a Londres
Elionor ha vist al periodista assenyalar que la ruptura podria produir-se per una obsessió de Letícia | GTRES

A això hi ha afegit: «No s'adona ella que no hi ha res més patètic que envellir intentant semblar tan nena com les seves filles? Ai Felip, quina pena em fas!».

Elionor, atònita davant els atacs del periodista cap a la seva mare

La neta de Joan Carles I ha pogut descobrir a l'article de Jaume que deixa caure la pròxima separació dels seus pares. Però també ha pogut llegir la quantitat d'atacs indiscriminats que dedica a la Reina.

Així, aprofitant la presumpta obsessió de Letícia pel seu cos, ell ha dit: «Només hi viu amb els exercicis que ajuden a lluir una esquena, no només ben treballada, sinó fins i tot excessivament musculada. I què cal dir dels braços, els seus tríceps i els seus abdominals que manté gràcies al ioga».

«I aquestes cames que aquests dies ha sabut lluir a les seves passejades pels carrers de Palma, amb minis tan curtes o més que les de les seves filles?».

La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia durant les vacances a Mallorca
Elionor s'ha assabentat de les dures crítiques que ha rebut la seva mare pel seu modelet | Europa Press

Tot això demostra, segons el periodista, que la mare d'Elionor «no té sentit de la mesura» i que és «ridícul» allò que fa. «Amb ella sempre hi va la polèmica quan no l'escàndol. "Encara que ningú no vol ser ridícula", com deia Molière, perquè el ridícul deshonra més que el deshonor».

A més, no ha dubtat a donar suport a la seva postura amb les opinions d'altres persones que han estat crítiques amb la dona de Felip VI.

Aquest seria el cas, per exemple, de la sempre controvertida Carmen Lomana. Aquesta, que va arribar a carregar contra el físic de les filles dels Reis, ara ho ha fet contra Letícia i el seu vestit al seu passeig per Palma amb la sogra. Ha dit: «Volia demostrar alguna cosa? Fer sentir que això de la seva joventut, allò que ella és jove està fora de lloc».