Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor.

Elionor veu com la seva àvia torna a decebre el seu pare

L'àvia d'Elionor deixa de banda el seu fill

De vegades, no som conscients que els membres de la reialesa poden arribar a tenir els mateixos problemes que nosaltres, i és que els nostres 'royals' estan passant temps convulsos. En efecte, la família de la Princesa Elionor ha pogut observar des de lluny la impredictibilitat dels drames entre la seva tieta i la seva cosina.

Elionor té una nova amiga a casa

Quan Lecturas va treure l'exclusiva de la nova llar de la cosina de la Princesa Elionor, Victòria Frederica Marichalar, necessitàvem saber què havia passat amb la 'influencer' perquè hagués decidit mudar-se.

Resulta que la filla menor de la Infanta Helena va trencar amb el seu xicot -amb qui vivien junts- i va tornar a viure amb la seva mare. Allà, no ha pogut escapar de la desaprovació d'Helena cap a Victòria per intentar impulsar la seva carrera d' 'influencer'.

Infanta Helena
La tieta d'Elionor no aprova la vida de la seva filla | GTRES

A la germana de Felip VI no li agrada que la seva vida sigui exposada, especialment donar informació als mitjans sobre el detall menys rellevant de la seva vida. Però, a la seva filla no li importa gens mostrar on viatja, pujar 'stories' de caràcter personal a Instagram i parlar encara que sigui una mica amb la premsa.

Aquesta diferència entre mare i filla ha causat un conflicte entre elles, sent l'única solució als ulls de Victoria Frederica anar a viure al Palau de la Zarzuela amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia.

Foto de Victòria Frederica seriosa en un photocall.
La cosina d'Elionor s'ha instal·lat al Palau de la Zarzuela | Europa Press

La cosina d'Elionor i Sofia, però, encara no s'hi ha instal·lat, ja que necessitaria l'aprovació de Felip, així ho ha informat la Casa Reial després que sortís la notícia.

 

L'aniversari que Elionor ha hagut de seguir des de la llunyania

Aquest vint de desembre ha estat l'aniversari número 59 de la Infanta Elena. Ha estat un altre aniversari allunyada del seu pare, que viu als Emirats Àrabs Units des del 2020.

Ja tenint el seu pare lluny tant pel seu aniversari com per les festes nadalenques -Elena va visitar l'emèrit a Abu Dabi abans del seu aniversari- la baralla amb Victòria Frederica hauria estat un cop dur per a ella també, ja que mare i filla estan barallades durant un dia tan important per a la infanta.

La cosina d'Elionor va sorprendre el país a les xarxes socials pujant stories del seu àlbum familiar felicitant la seva mare. «Felicitats a la millor mare. Ets el meu exemple a seguir», va penjar l'ex del DJ.

Captura de l' 'storie' de Victòria Frederica felicitant la seva mare
La felicitació que ha penjat Victòria Frederica | INSTAGRAM (@VICMABOR)

A banda del detall de la felicitació pública, tant la infanta Helena com Victòria Frederica van tenir una nit de noies a la qual també van assistir la Infanta Cristina -que va venir des de Suïssa per veure la seva germana-, la reina emèrita Sofia i la tieta d'Helena, Irene.

Les dones de la Casa Reial -excloent Letícia, Elionor i Sofia- van anar a l'Auditori Nacional de Música, a Madrid, on van veure l'oratori anglès d' El Mesías, de Händel, assegudes en una llotja VIP.

Imatge de la infanta Helena
La infanta no ha passat el seu aniversari sola | Catalunya diari

Durant l'oratori es va poder veure les 'royals' gaudint de l'obra, de les quals qui més va cridar l'atenció pel seu gaudi va ser Victòria Frederica. A més de delectar-se amb l'obra, també se la veia afectuosa amb la família.

Durant aquell dia vam trobar a faltar el Rei Felip, la Reina Letícia, la Princesa Elionor i la infanta Sofia, que van ser completament exclosos del pla familiar.

Imatge de la Família Reial sortint del teatre.
Felip, Letícia, Elionor i Sofia no han estat convidats a l'aniversari de la infanta Helena | Europa Press

Per descomptat, malgrat que els mitjans parlin de la separació de Victòria Frederica i de la infanta Helena, les imatges mostren que tenen una relació mare i filla sòlida.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp