Imatge de la princesa Elionor

Elionor en xoc: descobreix que Gavi ja no amaga el que sent per ella

Elionor torna a acaparar els focus pels seus romanços

Des de fa mesos, la princesa Elionor és al centre de totes les mirades per les seves contínues anades i vingudes a l'amor.

La filla dels reis va estar sortint durant més d'un any amb un noi brasiler de la seva escola, l'UWC Atlantic College.

Tal com el definien és un jove «alt, prim, de cabells llargs, molt agraciat, company de l'internat i no parla espanyol». A més, els rumors sobre la seva relació van començar molt abans del que ens podíem imaginar.

Imatge d'Elionor i Letícia saludant al carrer
Elionor va estar sortint amb un noi durant més d'un any | Europa Press

I és que en una foto on Elionor apareixia amb la resta dels seus companys, es veu que entre tots dos ja hi ha una gran química.

De fet, la guapa hereva estava tan «il·lusionada» que no dubtava a presentar-lo a la seva família, i fins i tot se l'emportava a l'aniversari de la seva àvia, Paloma Rocasolano.

Però, lamentablement, la seva relació es va enfonsar, tenint en compte que el jove era un any més gran que ella i que ja hauria començat una carrera universitària als Estats Units. De totes maneres, queda clar que tant Letícia com la Casa Reial donaven el vistiplau a aquest romanç que ja és història.

Elionor i Sofia
Elionor es va distanciar de la seva parella | EUROPA PRESS

«Després de les vacances d'estiu, la princesa Elionor va tornar a Gal·les per iniciar el seu segon curs de Batxillerat. En canvi, el seu xicot no va tornar, ja que ja ha acabat la seva formació a l'UWC Atlantic College», explicaven sobre això.

«N'hi ha que assenyalen que podria estar estudiant en alguna universitat dels Estats Units. Una gran distància que els hauria portat a replantejar-se la relació i a emprendre camins per separat».

No obstant això, la princesa no ha passat gaire temps patint per amor i no trigava a trobar un altre noi que li robaria el cor.

Elionor, novament al punt de mira pels seus romanços

«Està il·lusionada amb un altre noi, el germà d'una alumna», confirmava una companya de l'UWC Atlantic College.

«És un jove anglès, uns anys més gran que ella, que ja és a la universitat, estudiant a Oxford o Cambridge, i amb qui Elionor té una relació romàntica». «S'intercanvien correspondència i fotos des de fa setmanes», donava a entendre Pilar Eyre.

Es tracta d'una relació a què Letícia també hauria donat el seu vistiplau, sent «partidària de les relacions prematrimonials, perquè això pesa molt en el matrimoni».

Pla general de la princesa Elionor somrient
Elionor està il·lusionada amb un nou amor | Europa Press

Però, no és només això, sinó que se sospita que el jove «podria venir al nostre país en qualsevol moment». Segons apunten, aquesta imatge de la parelleta tindria un gran valor, sent una de les portades més desitjades per tothom. Ni més ni menys que entre 50.000 i 100.000 euros es pot embutxacar el fotògraf que aconsegueixi capturar aquesta instantània.

Però, malgrat això, a Elionor  no li han faltat mai pretendents. Un és un famós futbolista del qual la princesa va estar completament enamorada.

Fotomuntatge de la princesa Elionor i el futbolista Gavi
Segons expliquen, Elionor és una gran fan de Gavi | CatalunyaDiari

Es tracta ni més ni menys que de Gavi, jugador de la Selecció Espanyola a qui el rei Felip no dubtava a demanar-li una samarreta signada. D'aquesta manera, deixava clar que una de les seves filles era una gran seguidora del jove.

«A l'Institut de Gal·les hi ha una carpeta folrada amb les fotos de Gavi. La talla de la samarreta de Gavi no és per al rei Felip», asseguraven nombrosos mitjans. «És el jugador més maco de la Selecció, està solter, però lliga molt».

Pablo Gavi
Pablo Gavi ha dedicat un gol a Elionor | INSTAGRAM @PABLOGAVI

Molts van difondre aquesta possible història d'amor, i fins i tot els companys de Gavi no dubtaven a l'hora de fer broma amb ell. De fet, es va guanyar el malnom del 'Principet' o 'El príncep Gavi'.

Tot i que molts creien que aquesta història havia quedat en l'oblit, un gest recent de Gavi ha tornat a posar el focus en la parella. Així, el futbolista dedicava el seu primer gol a la final de la Supercopa a l'hereva.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp