Elisabeth Reyes, l'ex de Sergio Ramos amb una trista història

La model va ser Miss Espanya el 2006
Elisabeth Reyes i el seu xicot | Cedida

Elisabeth Reyes va saltar a la fama quan va guanyar el certamen de Miss Espanya en l'any 2006, factor que li va brindar l'oportunitat de desfilar en diferents passarel·les d'àmbit nacional com la de Cibeles, Valladolid o Saragossa. El seu personatge públic es va anar construint a poc a poc, participant en programes com 'Salsa Rosa' i 'Pasapalabra', però es va consolidar quan va començar una relació amorosa de vuit mesos amb Sergio Ramos.

Vida televisiva i casada amb un altre futbolista

Encara que les seves últimes aparicions a televisió van ser el 2013 al programa 'Splash! Famosos al agua' i 'Expedició Imposible', Reyes s'ha mantingut en el punt de mira per la seva relació amb un altre futbolista, Sergio Sánchez, amb qui va contraure matrimoni el 2014.

 

Es va traslladar a Atenes i va arribar la desgràcia

L'any següent es va traslladar a Atenes per començar una nova vida junt amb el seu espòs, qui va ser fitxat pel Panathinaikos. Encara que semblava que la vida a Grècia tan sols desprendria felicitat, la veritat és que les xarxes socials van deixar entreveure que alguna cosa no anava bé. «Per camins durs, solament els durs caminen», va determinar al seu Instagram.

 

Un embaràs tràgic

La tràgica notícia no va trigar a sortir a la llum. Un dia va anunciar que estava embarassada, però el mateix dia va assabentar-se de què havia perdut al seu bebè. També ho va anunciar a les seves xarxes socials, agraint totes les paraules de suport rebudes: «agraïm l'afecte i les mostres de suport a tots els que us heu preocupat per nosaltres en aquest difícil moment».

 

A més, va dir que era la primera vegada que parlava sobre aquest tema i que encara no ho havien fet públic ni comunicat als mitjans, ja que pensaven que podrien compartir la bonica notícia amb els seus seguidors.

 

Instagram
La publicació d'Elisabeth a l'Instagram | Cedida


Comentaris

envia el comentari