Els 10 nens que et faran recuperar l'esperança en la humanitat

Tots ells ajuden a qui més ho necessita

No sempre els més petits són els que aprenen dels adults. A vegades ells ens poden donar una lliçó, com és el cas dels nens que apareixen a les següents fotografies, recollides per Upsocl. En una societat on predominen les males notícies reconforta veure com ells, immersos en la seva innocència, ajuden els altres sense pensar-s'ho dues vegades. Potser, doncs, haurem de començar a imitar-los.

1. El Noah té 8 anys i li agrada practicar esport. Però vol que el seu germà també es diverteixi amb ell i per aquest motiu participa a diverses proves amb ell, que té una discapacitat. En aquestes fotografies es poden veure els dos germans fent un triatló.

2. Aquest nen entra en un riu on pràcticament no toca de peus a terra per salvar un cèrvol que s'estava ofegant. Els fets van tenir lloc a Bangladesh.

3. Aquest és un altre nen que ha volgut ajudar els animals. Prop de casa seva va veure que hi havia diversos gossos abandonats i ha decidit alimentar-los i crear un refugi per als animals.

 

4. La següent és una imatge graciosa a la vegada que tendra. El nen confon l'estàtua d'uns conills amb un ésser viu real i intenta ajudar-lo a pujar com els seus companys. 

5. Els cabells llargs d'aquest nen amagaven un objectiu solidari. Els seus companys reien del seu pentinat, però ell se'l va deixar créixer perquè després en poguessin fer perruques per a nens amb càncer. 

6. Un polític japonès plora en un programa de televisió i una nena en veure-ho vol eixugar-li les llàgrimes. Una imatge molt bonica. 

7. Dues nenes utilitzen el seu paraigües per protegir un gos del carrer durant una intensa pluja a Bombai, a l'Índia. 

8. Un nen de color ofereix una ampolla d'aigua a un policia de Baltimore, als Estats Units, un dia de molta calor.

9. A Filipines, aquesta nena va voler salvar un cadell de gos després d'una inundació arriscant la seva vida. 

10. El nen d'aquesta fotografia va decidir estalviar per comprar nous llibres per a la presó, a més de donar-ne de seus. 


Comentaris

envia el comentari