Els 5 embolcalls que has obert malament durant tota la vida

Existeixen trucs per facilitar-te l'obertura d'algunes bosses

Les bosses de patates són un dels paquets que podríem obrir d'una altra manera més senzilla. Foto: theodysseyonline.com

 

Una acció tan simple com obrir un paquet no sempre la fem bé. De fet, hi ha diversos casos que demostren que ho hem après per imitació, però no de forma correcta. En aquest article us mostrem cinc exemples, tal com explica cuantodanio.es:

  

1. Sobres de sucre. El seu creador, Benjamin Eisenstadt, no va arribar a veure gaire gent utilitzant aquest article de forma adequada. La seva idea era trencar el sobre per la meitat, no pel costat, perquè així tot el sucre anés dins de la tassa.

  

2. Patates fregides Pringles. Sempre ha estat complicat menjar aquesta marca de patates perquè els seus pots cilíndrics són massa estrets. Però aquí us deixem un consell que us facilitarà la tasca. Només cal ficar un paper al pot, que quedi una part dins i una altra fora, i posar-lo de costat. Les patates sortiran a l'exterior sobre el paper i serà molt fàcil agafar-les.

  

3. Patates fregides comunes. De vegades costen molt d'obrir i ho fem per una part que no voldríem. Per això, el consell és tombar la borsa i obrir-la pel mig. Així, la part de darrere de la bossa funcionarà com un plat i no te'n caurà cap.

  

4. Cartró de suc. L'obertura sol estar en un dels extrems i estem acostumats a abocar el suc per aquest costat, però d'aquesta manera entrarà aire a l'envàs i pot ser que vessis el contingut. La forma correcta de fer-ho és subjectant l'envàs amb l'obertura cap amunt, així el suc omplirà el teu got sense vessar ni una sola gota.

  

5. Coco. Aquesta fruita té tres forats en un dels costats. Una opció per degustar aquest aliment és perforar un d'ells amb un tornavís i introduir una palleta dins.  Si el que vols és obrir-ho per la meitat, traça un cercle al voltant de la superfície a un nivell lleugerament més prop de els punts negres que a la meitat del coco. Dóna-li uns copets al llarg d'aquesta línia, i el coco començarà a obrir-se.


Comentaris

envia el comentari