Els 8 parcs aquàtics de Catalunya per aquest estiu

La majoria d'ells ofereixen atraccions per a totes les edats i zones de pícnic

Illa Fantasia | Cedida

Amb la calor que estem vivint des de fa unes setmanes, l’única cosa que ve de gust és refrescar-se i gaudir d’una bona estona passada per aigua. A Catalunya hi ha moltes ofertes per passar-ho bé i d'una forma refrescant, i una d'elles són els parcs aquàtics que es distribueixen pel territori. A continuació, tal com recull el ‘Descobrir.cat’, es presenten vuit parcs aquàtics que pots trobar a Catalunya per gaudir amb família o amb amics i fer passar la calor d'aquests dies:

1. Illa Fantasia: es tracta d’un parc aquàtic de 70.000 metres quadrats, un dels més grans de Catalunya i amb més història, ja que es va crear als anys vuitanta. Està situat a Vilassar de Dalt, al Maresme, té 22 tobogans, 3 macropiscines i una zona de pícnic enorme amb barbacoa. Una de les atraccions més coneguda és l’aquamania, que consisteix en tres tubs de 15 metres d’alçada amb diferents intensitats.

Illa Fantasia | Cedida

 

2. Aquopolis Costa Daurada: Aquest estiu estrena una nova atracció anomenada Surf Wimea, per practicar el surf tradicional o modalitats com el ‘bodyboard’. Està situat a La Pineda, prop de Vila-seca, al Tarragonès, i compta, a més, amb un delfinari. S’hi poden trobar atraccions per a totes les edats: infantils, moderades i d’alta emoció.

Aquopolis | Cedida

 

3. Aqualeon: Es caracteritza pel fet que està enmig de la natura, envoltat de boscos i paisatges únics. Consta de 12 atraccions, una de les quals destaca per proporcionar la sensació d’estar volant sobre l’aigua, el Rapid River. Està situat a  Albinyana, al Baix Penedès, i també compta amb un espai per a nens amb tobogans i rampes, el Children’s Paradise.

Aqualeon | cedida

 

4. Aquabrava: aquest parc destaca per tenir la piscina d’onades més gran d’Europa, situada en una zona tropical amb palmeres i platges de sorra que traslladen directament a la persona al Carib. Està situat a Cadaqués, a l’Alt Empordà, i una de les seves característiques és que compta amb uns tobogans, situats al capdamunt d’un petit turó, des dels quals es pot contemplar la badia de Roses.

Aquabrava | cedida

 

5. Caribe Aquatic Park: es troba al costat de PortAventura i de FerrariLand i esdevé una recreació del paradís tropical amb atraccions aquàtiques per a totes les edats. Destaca perquè també disposa d’una àrea interior amb diferents jocs aquàtics pels nens petits, piscines amb boles i piscines cobertes per relaxar-se. Està situat a Vila-seca, al Tarragonès, i presenta un tobogan de 15 metres d’alçada amb dos recorreguts per escollir pels més atrevits, el tobogan Tifó.

Caribe Aquatic Park | Cedida

 

6. Water World: Entre les 15 atraccions que ofereix, destaca per tenir l’atracció d’aigua més gran d’Europa, el Rafting River, un recorregut del qual més de 200 metres transcorre a les fosques. A més, compta amb la X-Treme Mountain és una muntanya russa d’aigua de més de 350 metres de recorregut. Està situat a Lloret de Mar , a la Selva, i compta també amb zones verdes per fer pícnic.

Water World | cedida

 

7. Marineland: no és només un parc aquàtic sinó que també és delfinari i zoo marí. En aquests espais s’hi poden conèixer dofins, lleons marins i aus exòtiques. També té atraccions per a totes les edats. Per als més atrevits ofereix atraccions com els tobogans Kamikaze o Black Hole i pels més petits, la zona Children Paradise. Està situat a Palafolls, entre el Maresme i la Costa Brava.

Marineland | cedida,

 

8. Aquadiver: compta amb tot tipus d’atraccions i de zones de descans i pícnic. També té atraccions pels petits, com el Kids River o la Baby Pool, i atraccions pels més atrevits, com el Kamikaze. Està situat a Platja d’Aro, al Baix Empordà, i també ofereix piscines d’hidroteràpia per poder relaxar-se durant una bona estona. 

Aquadiver | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari