ÚLTIMA HORA

‼ Sánchez fa marxa enrere i fixa l'1 de juliol com a data per a l'arribada de turistes

Els aliments que reforcen el bon funcionament del cervell

La dieta té un important paper en l'activitat mental

La dieta té un paper important en l'activitat mental, i alguns aliments estan especialment indicats per a millorar la memòria o l'agilitat de pensament. La salut del cervell depèn de diversos elements, entre ells l'alimentació, i han demostrat que aquesta llista d'aliments que comparteix 'EcoDiario' potencien la intel·ligència.

 

— Els gelats: segons un estudi de la Universitat Kyorin de Tòquio, prendre gelat en dejú, després de despertar-se, augmenta l'atenció i disminueix la irritació cerebral.

 

— Salmó: l'alt contingut en Omega 3 i docosahexanoic potencia el desenvolupament del cervell, a més, ajuda al nostre enginy i agilitat mental.

 

 

 

— Ous: segons l'Institut Tecnològic de Massachusetts, el turó que contenen els ous enforteix les connexions entre les neurones i millora les habilitats cognitives. A més, els ous també són importants en la prevenció de malalties com la demència.

 

 

— Maduixes i nabius: aquestes fruites tenen un important paper en la conservació de les habilitats mentals, les seves propietats antioxidants combaten els efectes de l'edat i protegeixen davant malalties com l'Alzheimer o la demència.

 

 

 

— Nous i cacauets: aquests fruits secs, que cal prendre amb moderació, potencien la creació d'acetilcolina, un neurotransmissor que està relacionat amb l'atenció, la memòria i l'aprenentatge.

 

 Comentaris

envia el comentari