T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Els aliments que reforcen el bon funcionament del cervell

La dieta té un important paper en l'activitat mental

La dieta té un paper important en l'activitat mental, i alguns aliments estan especialment indicats per a millorar la memòria o l'agilitat de pensament. La salut del cervell depèn de diversos elements, entre ells l'alimentació, i han demostrat que aquesta llista d'aliments que comparteix 'EcoDiario' potencien la intel·ligència.

 

— Els gelats: segons un estudi de la Universitat Kyorin de Tòquio, prendre gelat en dejú, després de despertar-se, augmenta l'atenció i disminueix la irritació cerebral.

 

 

— Salmó: l'alt contingut en Omega 3 i docosahexanoic potencia el desenvolupament del cervell, a més, ajuda al nostre enginy i agilitat mental.

 

 

 

— Ous: segons l'Institut Tecnològic de Massachusetts, el turó que contenen els ous enforteix les connexions entre les neurones i millora les habilitats cognitives. A més, els ous també són importants en la prevenció de malalties com la demència.

 

 

— Maduixes i nabius: aquestes fruites tenen un important paper en la conservació de les habilitats mentals, les seves propietats antioxidants combaten els efectes de l'edat i protegeixen davant malalties com l'Alzheimer o la demència.

 

 

 

— Nous i cacauets: aquests fruits secs, que cal prendre amb moderació, potencien la creació d'acetilcolina, un neurotransmissor que està relacionat amb l'atenció, la memòria i l'aprenentatge.