Els amics de Bigote Arrocet confirmen que «està fart» de María Teresa Campos

El seu entorn confirma que la relació s'ha tornat «insostenible» i que podria acabar
Bigote sent que dóna més del que rep en la relació. | Cedida

 

L'entorn del cantant Bigote Arrocet explica que ja no pot més i que «està fart» de la periodista, segons recull 'EsDiario'. La notícia sobre la visita de Terelu Campos a Hondures i la seva convivència amb els supervivents no ha agradat gens als íntims de l'humorista. La seva relació amb la presentadora de Telecinco podria tenir els dies comptats després de mantenir una conversa amb algú de l'entorn de l'humorista. Ell mateix hauria confessat estar fart. Els més propers a Arrocet han vist com María Teresa Campos mostrava a la televisió el seu empipament per la participació d'Arrocet a 'Supervivientes 2017'.  

 

 

La que va ser presentadora de '¡Qué tiempo tan feliz!' ha arribat a dir que l'hi «sua» i que per ella ja es pot morir «de gana». Aquestes declaracions i els comentaris de Terelu i Carmen han perjudicat la imatge de Bigote des que va confirmar la seva participació a l'illa. María Teresa Campos ha comentat públicament totes les discussions que ha tingut amb la seva parella i li ha donat més transcendència de la que tenia. Els més propers a Bigote creuen que les Campos s'estan aprofitant d'ell per guanyar més diners: «El posen verd, fomenten l'escarni públic i ara participen a Supervivientes».

 

A més, els seus amics avisen que «no es pot utilitzar a algú com a Bigote d'aquesta forma» i diuen que no és un mandrós com elles fan creure. El seu entorn té clar que Bigote no aguantarà molt més aquesta situació perquè ja porta moltes coses a sobre des que va començar amb María Teresa i se sent decebut de no rebre el seu suport per al concurs. Una persona molt íntima de l'humorista confirma que «la relació s'ha tornat insostenible» i que la seva paciència «s'esgota».