IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Els aspectes a tenir en compte per triar el millor protector solar per als nostres fills

No tots els protectors solars són vàlids

Cal tenir en compte el protector solar que triem. Foto: George Doyle

A 20 dies perquè comenci l'estiu, cal començar a preparar la bossa per anar a la platja i la piscina. Una de les coses imprescindibles abans d'exposar-se al sol és la crema protectora. I és que, encara que als nens els agradi ben poc, és important fer-ne ús per evitar cremades a la pell. Tot i així, segons explica 'rolloid', cal tenir en compte quin tipus de protector s'utilitza.

Cal tenir en compte alguns dels productes químics que poden portar els protectors solars com, l'oxibenzona que té la capacitat de penetrar a la pell i arribar a la sang, podent afectar el sistema hormonal i irritar la pell o el palmitat de retinol, que pot augmentar els danys per cremades i accelerar el desenvolupament de tumors a la pell.

Un altre aspecte a controlar són els FPS (Factor de Protecció Solar). Així, encara que pugui semblar que a més FPS més protecció, és millor un protector que no superi els 50 FPS i que protegeixi dels raigs UVA i UVB. A més, cal evitar els protectors en esprai perquè poden ser perjudicials en inhalar-los i, a més, no arriben a tot arreu, deixant zones de la pell desprotegides.


Comentaris

envia el comentari