Els Backstreet Boys milloren amb el pas del temps

Els joves cantants s'han convertit en homes

A finals dels 90 aquests cinc joves amb cara de nens van ser el centre d'atenció de la majoria de les dones, especialment de les menors de vint anys, amb les seves cançons i la seva bellesa. Tot i això, tothom pensava que aquests joves en créixer acabarien sent lletjos i passarien de moda, per tal com explica Upsocl, no és així, sinó que tot el contrari. Amb el pas dels anys han anat millorant físicament gràcies al gimnàs i a la dieta equilibrada que segueixen. A més, algun d'ells ja són pares. Tal com mostren les imatges següents, en la primera poden veure els cantants l'any 1997 en el seu primer disc «As long as you love me» quan les dones es tornaven boges. 

Fotografia d'un dels primers disc de música que van presentar els Backstreet Boys. Foto: Cedida.

En la segona imatge podem comprovar com encara han millorat més, ja que aquells joves adolescents s'han convertit en homes i pares de família encara més irresistibles i més elegants.

Fotografia actual dels membres del grup. Foto: Cedida.

Per tant, tal com demostren les imatges, els cantants han millorat positivament amb el pas dels anys aconseguint ser encara més irresistibles que abans per a moltes de les seves seguidores.


Comentaris

envia el comentari