ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Els beneficis de la nova reforma reguladora del règim d’autònoms

La conciliació familiar o la reducció de les càrregues administratives, entre les propostes

Les reformes urgents han estat acordades pel PP i C's | EFE

La reforma urgent dels treballadors autònoms pactada entre el Partit Popular i Ciutadans que entrarà en vigor amb l’objectiu de millorar les condicions dels treballadors en aquest règim, cada vegada està més a prop de ser una realitat, ja que compta amb el suport pràcticament unànime del Congrés. Les mesures giraran al voltant de diferents àmbits. En aquest sentit, podem destacar la bonificació de la totalitat de la quota després d’una baixa maternal, l’establiment de la tarifa reduïda (50 €) durant un any, les deduccions en àmbits com la llum i l’aigua o, inclús, la possibilitat de donar-se d’alta i de baixa en un mateix dia. OKDiario ha pogut accedir a la totalitat del document.

El redactat consta de sis articles, agrupats en quatre títols. El primer detalla les modificacions per reduir les càrregues administratives que suporten aquests treballadors, el segon fa referència a l’ampliació de la quota reduïda de 50 euros de sis a dotze mesos, el tercer detalla els aspectes que tenen relació amb la conciliació familiar i el quart destaca les noves deduccions en aspectes com el vehicle o la llum.

La reforma afectaria, actualment, al 18% del total de treballadors donats d’alta a la Seguretat Social, dada que engloba a més de tres milions d’empleats autònoms.


Comentaris

envia el comentari