Els bitllets de la Grossa de Cap d'Any es podran comprar fins a una hora abans de la rifa

En la rifa participaran 80.000 números per un valor de 34 milions d'euros

Es podran comprar bitllets de la Grossa de Cap d'Any fins el mateix dissabte 31 | TV3

Els bitllets de la quarta edició de la Grossa de Cap d'Any es podran adquirir fins a les 11 hores d'aquest dissabte que ve, una hora abans del començament de la rifa, que arrencarà a les 12 hores en els platós de TV3. Segons ha informat la Conselleria d'Economia en un comunicat, els bitllets es podran comprar a través de la pàgina web de Loteria de Catalunya, en qualsevol dels 2.000 punts de venda que comercialitzen els productes de Loteria de Catalunya i en els establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.

Els encarregats d'extreure del segon al cinquè premi seran quatre 'padrins' coneguts de l'àmbit de l'esport i la cultura catalanes, mentre que el primer premi el traurà Pere Espunya, guanyador d'una rifa en línia per ser la mà innocent. Durant el programa també hi haurà un premi addicional d'un telèfon mòbil d'última generació al qual podran optar tots els espectadors que encertin la terminació del primer premi.

En la rifa participaran 80.000 números per un valor de 34 milions d'euros, i els premis oscil·len entre els 20.000 euros per euro jugat (100.000 euros per cada butlleta de 5 euros) i els 500 euros per euro jugat (2.500 euros per butlleta de 5 euros); en aquesta quarta edició hi ha 933.310 bitllets que tindran algun tipus de premi.


Comentaris

envia el comentari