Els càmpings de Girona repassen 60 anys en fotografies i premien el més antic d'Espanya

L'Associació de Càmpings de Girona mostrarà fotografies dels últims 60 anys per commemorar el 40è aniversari amb l'exposició 'El càmping, un estil de vida'
L'associació mostrarà un total de 115 fotografies, algunes inèdites. | Càmping Costa Brava

 

L'Associació de Càmpings de Girona mostrarà fotografies dels últims 60 anys per commemorar el 40è aniversari amb l'exposició 'El càmping, un estil de vida', que recorrerà 16 localitats de la província i el saló B-Travel de Fira de Barcelona, ha informat en un comunicat. 

A més, aquest dimecres s'ha lliurat la insígnia d'or al càmping Costa Brava de Sant Antoni de Calonge (Girona), el més antic d'Espanya en funcionament i que va obrir el 1953. La mostra va ser oberta aquest dimarts pel conseller d'empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i compta amb el suport de l'Agència Catalana de Turisme, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Banc Sabadell i l'Acte Camper Service Internacional (Acsi).

 

S'inclouen 115 fotografies, algunes inèdites, distribuïdes en set mòduls amb forma de tenda de campanya, i reflecteix la contribució dels càmpings com a promotors de la Costa Brava i els Pirineus. Els inicis del càmping en la demarcació es remunten a principis dels anys 50, i l'exposició incideix en el seu paper de preservació del territori, ha assenyalat l'associació, que agrupa 75 càmpings.