Els candidats per substituir el programa 'Divendres' a les tardes de TV3

La televisió catalana està endinsada en una profunda renovació, després de cancel·lar 'Els matins' ara se li suma el programa de tarda
Helena Garcia Melero i Espartac Peran són els presentadors del programa. | TV3

 

TV3 està immersa a fer una renovació profunda, i després de cancel·lar el programa 'Els matins', que serà substituït per dos nous programes, el següent espai que abandonarà la graella serà el programa de tarda 'Divendres'. La televisió catalana ja té diferents propostes per substituir-lo. A partir d'aquest juny es posarà fi a l'emissió de 'Divendres', programa que s'emet a TV3 des del setembre de l'any 2009. El magazín presenta una combinació d'entreteniment amb política i actualitat, que també connecta setmanalment amb racons d'arreu de Catalunya. Després de substituir 'El club' a les tardes de TV3, ara li toca el torn a 'Divendres'.

La televisió catalana ja sondeja diferents opcions per quin serà el nou programa de tarda. L'opció que sona amb més força és la de Mediapro, proposant a Vador Lladó com a presentador del programa. El periodista, que actualment condueix el programa de ràdio 'Fricandó matiner' a RAC 105, estaria disposat a combinar totes dues feines. Amb Lladó al capdavant, el programa de tarda aportaria un to més jove i fresc. Segons les fonts consultades, el programa pilot ja s'hauria lliurat a TV3.

 

Les altres opcions candidates a les tardes de TV3 són diverses. El grup de comunicació Lavinia hauria proposat Joan Maria Pou com a presentador, que actualment narra els partits del Barça i presenta el programa de política i actualitat 'No ho sé' a RAC1. Un dels altres noms que ha sonat seria el de Toni Clapés, presentador de ràdio amb el programa 'Versió RAC1', que ja ha treballat anteriorment a la cadena televisiva catalana. L'altra opció seria la que sondeja El Terrat, que voldria a Jordi Basté com a cap de cartell. El conductor del programa de ràdio 'El món a RAC1' voldria combinar els dos programes, fet que no li agradaria gaire a TV3. La cadena, que encara s'ha de decidir per una opció, començarà a emetre el nou programa, en substitució de 'Divendres' a partir d'aquest setembre.