Els cinc motius pels quals la reina Letícia i Sofia s'aguanten cada vegada menys

CatalunyaDiari.cat

Sofia i Letícia procedeixen de famílies molt diferents | Hola

Sabem que hi ha molts tipus de relacions familiars, i que el tòpic de la «sogra dolenta» gairebé sempre acaba sent una simple anècdota. Però hi ha casos en els quals els tòpics es compleixen, i les males vibracions afecten, fins i tot, les grans famílies, com la família reial espanyola. Segons 'El Espanyol', la relació entre la reina Letícia i la reina Sofia s'ha anat refredant amb el temps fins a tal punt, que actualment està gairebé congelada. Els motius són tot un seguit de detalls, que han anat erosionant la paciència de l'actual monarca. A tot això s'ha de sumar el fet que les dues procedeixen de països diferents, amb contextos socials diferents, i que és inevitable que acabin enfrontades en moltes coses. La mateixa Sofia va confirmar a l'entrega dels Premis de la Discapacitat de l'any 2015 que «són completament oposades». Ara bé, també va voler matisar, afegint que «els pols oposats s'atreuen». Doncs bé, aquí tens els motius principals pels quals no s'aguanten: 

— Sofia no aguanta que la mare de Letícia passi més temps amb les seves netes que ella, tot i que els reis tenen un servei per ocupar-se de les noies. Letícia no té cap inconvenient, però, de vegades, l'actitud de Sofia li resulta força irritant. 

— Com és normal, Letícia no vol tenir res a veure amb la infanta Cristina, i encara menys amb Iñaki Urdangarín, esquitxats pel cas Nóos. Sofia, però, continua sent la mare de la infanta, i està més que disposada a perdonar-li els seus errors, encara que siguin judicials.

— Pot semblar poca cosa, però Letícia no aguanta que Sofia els doni boletes d'anís a les seves filles. I és que la reina és molt maniàtica amb l'alimentació de Leonor i de la petita Sofia. 

—  L'any 2007 es va anunciar el «cessament temporal» de la convivència entre Jaime de Marichalar i la infanta Elena. En aquell moment, tota la família reial es va bolcar amb la infanta, però Letícia segueix tenint una bona relació amb Jaime. Un detall que alguns encara no li acaben de perdonar. 

— Letícia no vol saber res de la família reial de Sofia, i és que no manté una bona sintonia amb ells. Un exemple és el funeral del rei Pau, pare de Sofia, quan els reis van tornar a Espanya després del dinar. 


Comentaris

envia el comentari