URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Els cinc problemes més habituals de Whatsapp i com solucionar-los

Molts errors són fàcils d'arreglar
Arreglar els errors de Whatsapp té solució. | Cedida

Espanya és el país europeu amb més usuaris de Whatsapp, segons l'últim Eurobaròmetre. Molts d'aquests usuaris es desesperen sovint amb els diferents errors que es troben a la popular aplicació per a mòbils, però també cal dir que aquests errors tenen solució. A continuació us oferim els cinc errors principals i les seves respectives solucions per què no us desespereu.

1. No pots instal·lar l'aplicació: Sovint l'origen del problema és que el nostre mòbil no disposa d'espai suficient per realitzar la descàrrega. Si és així, allibera una mica d'espai per completar el procés. Tampoc has d'oblidar de comprovar que la teva connexió a Internet funcioni correctament. Si tot i així no ho aconsegueixes, potser el problema sigui de Google Play o de l'App Store. Esborra el teu compte, reinicia el telèfon i torna a intentar-ho.

 

2. No t'arriben les notificacions fins que obres el WhatsApp: En primer lloc assegura't que la teva connexió a Internet funciona correctament. Si és així, comprova a Configuració que no tens aquesta opció desactivada o que no tens activat l'estalvi d'energia. Una altra possibilitat és que tinguis activada l'opció Restringir les dades de fons que trobaràs a Configuració.

3. No pots connectar-te a WhatsApp: Assegura't que tens connexió a Internet (ja sigui a través de wifi o amb un pla de dades de la teva operadora) i que el senyal de la connexió sigui fort i estable. Intenta obrir una pàgina d'Internet per certificar que tot funciona correctament. Si és així, reinicia el teu mòbil i intenta tornar a connectar-te a WhatsApp. Si segueixes sense aconseguir-ho i comproves que altres aplicacions si que es connecten correctament mitjançant el teu wifi o pla de dades, contacta amb la teva operadora i pregunta sobre els punts d'accés (APN) que es poden utilitzar per a aplicacions de missatgeria. Demana a la teva companyia que t'ajudin a configurar el teu pla de dades mòbils i la configuració d'Internet.

 

4. No puc parlar amb un contacte de l'estranger: El motiu més freqüent d'aquest error és que el telèfon que hem guardat a la nostra agenda de contactes no inclou (o potser és incorrecte) el codi del país on és la persona amb la que volem contactar. Comprova-ho i si no és així, modifica-ho

 

5. M'apareix això: «Esperant el missatge. Això pot tenir un temps»: Si t'apareix aquest missatge no has de preocupar-te. Passa molt poques ocasions. A causa del xifrat d'extrem a extrem, és possible que hagis d'esperar un temps per rebre el missatge que algú t'envia perquè el seu telèfon mòbil necessita estar en línia per poder xifrar el missatge. Normalment, això suceeix quan la persona amb la qual estàs conversant ha reinstal·lat WhatsApp recentment. Per accelerar aquest procés, posa't en contacte amb el remitent i demana-li que obri WhatsApp al seu telèfon mòbil.