Els cinc productes que són més cars als supermercats que en altres botigues

Les grans superfícies tenen de tot i aprofiten aquest factor per elevar els preus

Els supermercats aprofiten la comoditat dels clients per apujar els preus. | Cedida

Els supermercats s'han convertit en un dels llocs més comuns per fer la compra setmanal. I és que la comoditat de tenir-ho tot en una mateixa botiga ha conquistat els consumidors. Malgrat això, l'experta en estalvis Andrea Woroch afirma, en declaracions per a 'Mirror', que hi ha certs productes que no hauríem de comprar en aquests establiments. Concretament, hi ha cinc productes que és preferible no adquirir en aquests centres.

Espècies: El preu dels condiments als supermercats és molt elevat si es compara al de les herboristeries. Per això, Woroch recomana anar a aquestes botigues, comprar l'espècie sense moldre i fer-ho després a casa. Així s'aconseguirà reduir el preu de la teva compra setmanal.

És millor comprar les espècies a botigues especialitzades o herboristeries. | Cedida

 

Piles: L'experta en estalvis descriu aquest producte com «una compra per impuls clàssica». És a dir, els supermercats col·loquen les piles prop de les caixes de pagament perquè els clients les afegeixin a la seva cistella en l'últim moment sense tenir en compte el seu preu. Woroch afirma que la majoria de vegades es compren sense ni tan sols necessitar-les.

Les piles solen ser una «compra per impuls clàssica». | Cedida

Productes per a nadons i productes de bellesa: Els grans establiments aprofiten la gran freqüència amb què es necessiten aquest tipus de coses per apujar-ne el preu. Així doncs, l'experta en estalvi recomana anar a una drogueria per comprar-los a un preu més barat.

Els supermercats s'aprofiten de la gran demanda d'aquest tipus de productes.| Cedida

 

Fruita i vegetals rentats i tallats: La comoditat que suposa no haver de rentar i tallar les fruites i verdures és una altra oportunitat per als supermercats d'apujar els preus. Woroch destaca que aquests productes poden costar fins a tres vegades més que si s'adquireixen a una fruiteria local.

La comoditat té sempre un preu més alt. | Cedida

 

Carn envasada: De la mateixa manera que la fruita i verdura, que no s'hagi de fer cap tipus de preparació prèvia amb la carn abans de cuinar-la suposa pagar més. L'experta explica: «La conveniència de comprar una hamburguesa ja preparada costarà entre un 60 i un 300% més que si es compra la carn sense envasar a la carnisseria».

Comprar la carn envasada pot sortir molt més car que fer-ho a la carnisseria. | Cedida

Comentaris

envia el comentari