IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els companys de Gloria Camila en 'Supervivientes' intenten animar-la després de l'expulsió de Kiko

La jove ha passat la seva pitjor setmana a l'illa d'Hondures i es recolza en Laura Matamoros

Gloria Camila es recolza en Laura Matamoros després de l'expulsió de Kiko | Telecinco

«Que no està mort, Gloria», li diu Laura Matamoros a una Gloria Camila desolada que no fa sinó plorar per tots els racons de l'illa. «Però per a mi sí», li responia la filla de Rocío Jurado, fent cas omís dels consells de la seva amiga, que ha intentat animar-la des que la seva parella, Kiko, va marxar. La jove està tan desolada que sembla que res no la pugui ajudar, tot i que alguns dels seus companys han fet qualsevol cosa perquè torni a recuperar forces.

És el cas de Juan Miguel, que sense pensar-s'ho dues vegades es va llançar a tirar-li les cartes i a través d'aquí llançar-li missatges positius perquè s'animi. A més de dir-li que no seria la propera expulsada, també li va dir que no tenia raó per preocupar-se, ja que malgrat la seva partida, la seva parella Kiko no anava a enganyar-la amb ningú. Ni per aquestes. La jove segueix en un greu estat d'ànim i relata situacions que fins i tot arriben a fer riure als seus companys, com per exemple quan va explicar com tot li recorda a ell: «Vaig caminant i em trobo de sobte el seu got», es lamentava.
 

Mentrestant, Kiko es troba solament en la casa arbre | Telecinco

 

Malgrat la seva actitud, la jove recorda que li va prometre al seu nuvi que no ploraria per la seva absència. «Ho estàs complint perfectament», li deia Laura Matamoros entre riures. Mentrestant, la veritat és que el seu estimat Kiko es troba encara molt prop d'ella, en la casa arbre, on al contrari que la seva núvia ha explicat que es troba bé. A l'últim programa presentat per Sandra Barneda, l'equip de 'Supervivientes' li va mostrar un vídeo de Gloria Camila que li va emocionar molt: «Volia estar aquí perquè vam venir els dos. Sense ell això ja no té sentit», deia Gloria.


Comentaris

envia el comentari