IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els concursants de ‘Supervivientes’ asseguren que Gloria Camila ja té pactada la seva victòria

El rumor s'està estenent, i Jorge Javier ha volgut desmentir-ho durant l'última gala del programa

Els concursants de 'Supervivientes' sospiten que Gloria Camila va acordar la seva victòria abans d'entrar al programa | Cedida

Gloria Camila és, sens dubte, una de les grans protagonistes d'aquesta edició de 'Supervivientes'. La filla d'Ortega Cano s'ha beneficiat de diversos privilegis, i ha protagonitzat moltíssimes polèmiques pels seus enfrontaments i conflictes familiars. Aquest aparent favoritisme per part de la productora del programa ha fet que la resta de concursants sospitin sobre un possible pacte, perquè la parella de Kiko es converteixi en la guanyadora de 'Supervivientes 2017'. «Amb aquesta prepotència amb la qual actua sembla que tingui signat que guanyarà el concurs», va insinuar Paola Caruso.

Davant dels rumors, Jorge Javier va desmentir durant l'última gala del programa que hi hagués res signat: «Ens sorprèn moltíssim el poc seriós que us preneu les normes del programa. Tinc la sensació que actueu amb una seguretat, de vegades fins i tot amb una prepotència, que no entenem molt bé d'on ve. Alguns concursants creuen que Gloria Camila ja té el concurs emparaulat per a guanyar-ho. Em sembla molt greu que estigueu expandint aquest rumor», va recriminar el presentador als concursants.


No obstant això, els concursants continuen pensant que Gloria Camila té pactat per endavant que guanyarà el concurs. Les especulacions van començar quan Leticia Sabater li va dir a Paola Caruso que la filla d'Ortega Cano s'emportaria la victòria. Alba Carillo es va sumar a la idea, afegint que, a més, ja seria un pacte que estaria signat. Per la seva part, Iván també es va mostrar molt segur del rumor i va confirmar que havia sentit parlar d'un suposat contracte, que explicaria el favoritisme de la productora per beneficiar Gloria Camila: «El que sí que hem dit és que pensem que hi ha una mica de favoritisme, perquè les sorpreses sempre són per a les mateixes persones». Caldrà esperar fins al final del concurs per veure si només es tracta de sospites, o Gloria Camila acabarà realment guanyant 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari