IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els concursants de 'Supervivientes' demostren la seva incultura en una prova del programa

Es tracta d'una prova de cultura general amb recompenses per als guanyadors

Els concursants del CocoQuiz van poder gaudir d'una tapa de pernil salat per cada pregunta que encertaven.| Telecinco

Els concursants de l'última edició de ‘Supervivientes’ s'han hagut d'enfrontar en aquesta ocasió a una prova molt especial: el CocoQuiz. La presentadora, Lara Álvarez, com que havia sentit en més d'una ocasió discussions de superioritat entre els participants, ha decidit crear una prova en què puguin demostrar els seus coneixements. Els concursants s'han hagut de posar uns cocos a les orelles que aïllaven el so i que no permetien interactuar amb els altres participants. També hi havia panells per evitar que es veiessin les respostes els uns als altres i, com ha emfasitzat Lara, han pensat en una recompensa «democràtica»: un pernil ibèric que podran menjar tots els que encertin les preguntes.

Les cares d'alguns supervivents eren un poema.| Telecinco

 

A més Lara plantejava un repte: si algú aconseguia respondre vint preguntes guanyaria un premi addicional, que era una mica de llenya, molt valorada a l'illa. El qüestionari ha acabat sent un desastre perquè s'ha demostrat el baix nivell de cultura de gran part dels concursants. Concretament, Iván González ha estat el que menys respostes ha encertat i l'han convertit en la burla de Jorge Javier i els col·laboradors de 'Supervivientes: Tierra de Nadie'. Entre aquestes errades han destacat algunes com la seva reinterpretació del nom de Shakespeare com «Sherby» o la seva afirmació que van ser els Reis d'Orient els monarques que van habitar el Palau d'Orient.

N'hi ha hagut d'altres que tampoc no s'han salvat, com Laura Matamoros, l'instagramer Alejandro Caracuel i José Luis. La filla del col·laborador de 'Sálvame' no ha sabut escriure de manera correcta els noms de grans artistes universals. Per la seva banda, l'andalús ha afirmat que una tetralogia està formada de tretze parts, mentre que el xef ha afirmat coses com que 'La sanseresa' és el nom de l'himne de França.


Comentaris

envia el comentari