Els deu aliments que prevenen infarts i us netejaran les artèries

Les malalties del cor són les principals causes de mortalitat entre la població

Els espinacs són beneficiosos pel cor. Foto: Cedida.

En molts països del món, les malalties del cor són les principals causes de mortalitat entre la població. Això és a causa del fet que s'obstrueixen els vasos sanguinis i això fa que augmenti el risc de patir un infart o una embòlia cerebral. Aquest taponament es deu al estrès, manca d'exercici i també una dieta poc saludable que fa augmentar el risc de patir un infart.

  

Per aquest motiu us recomanem una llista de deu aliments de Nolocreo que us ajudaran a reduir aquest risc per ajudar a mantenir les arteries lliures d'obstruccions:

  

Salmó

  

És considerat un dels aliments més sans per al cor. Conté molts àcids grassos que ajuden a prevenir i reduir alts nivells de colesterol, triglicèrids i també inflamacions.

  

Suc de taronja

  

Aquesta beguda, 100% natural té molts antioxidants i contribueix a la salut dels vasos sanguinis. A més també redueix la pressió arterial i prendre fins a dos gots al dia, durant cada dia, són suficients per cobrir quantitat necessària de vitamina C.

  

Cafè

  

Moltes vegades sentim coses dolentes d'aquesta beguda, ja que té efectes negatius a l'estómac i l'excés de cafeïna no és bo. Però prendre una tassa al matí fins a un màxim de 3 a 4 pot ajudar-vos a reduir en un 20% el risc de patir un infart.

  

Formatge

  

Aquest producte làctic no sempre té molt bona reputació, però si no es consumeix en excés, us pot ajudar a reduir la pressió sanguínia i els nivells de colesterol.

  

Espinacs

  

No només són bons pels músculs, també ajuden a netejar les artèries i redueixen la pressió de la sang. El seu alt contingut en potassi i àcid fòlic són molt bons per reforçar el teixit muscular.

  

Nous

  

Des de fa molt de temps se sap que aquesta fruita conté grans dosis de greixos saludables com ara omega 3 i greixos no saturats. Aquestes no només són beneficioses per colesterol sinó també perquè són bons per les articulacions i memòria.

  

Caqui

  

És ric en fibra i esterols saludables. És coneguda com la fruita divina i és dolça per enriquir amanides i cereals.

  

Cúrcuma

  

És una espècie poc coneguda per a molts però té moltes qualitats. Ajuda a prevenir l'acumulació excessiva de greix i redueix la inflamació del teixit.

  

Té verd

  

És molt famós pels seus efectes calmants i potenciadors de l'energia. Això es deu al fet que les seves fulles tenen catequina, un antioxidant que redueix l'absorció de colesterol i ajuda el metabolisme.

  

Síndria

  

La fruita de l'estiu no només és refrescant sinó que també dilata els vasos sanguinis afavorint la producció d'òxid nítric.


Comentaris

envia el comentari