Els deu consells per trobar-ho tot ben endreçat al vostre armari

Cal tenir-lo ben organitzat

Us donem alguns consells per mantenir l'armari ben endreçat.

 

Tenir l'armari ben ordenat és clau per a la vida quotidiana perquè us estalviarà maldecaps i temps a l'hora de buscar-hi roba o sabates. Avui us donem 10 consells que recollia fa uns dies The Huffington Post perquè poseu ordre i concert:

1. Cal concentrar cada tipus de roba que es guarda a l'armari en un espai diferent: concentrar-la i no pas dispersar-la. Els armaris tenen espais destinats a cada tipus de roba o calçat que hi guardem.

2. L'espai on guardem la roba no ha de ser necessàriament un armari. Un moble obert, encastat o un conjunt de calaixeres i prestatges poden funcionar perfectament per a la mateixa feina. Però aneu amb compte, perquè hi ha mobles molt i molt visibles. Es pot solucionar, però, amb una simple cortina.

3. Eviteu racons i pengeu objectes. Cinturons o collars són petits accessoris ideals per ser penjats.

4. Classifiqueu amb bon criteri. És ideal classificar per peces de roba, però també ho podem fer per colors, que ens permetran visualitzar millor possibles combinacions. Establiu la categorització que més se us adapti.

5. Creeu espais. Si pengeu molta roba, poseu al davant les peces més curtes i al darrere les més llargues. D'aquesta manera, tindreu lloc per posar més roba sota de les peces de roba menys llargues. És recomanable protegir amb bosses la roba que s'estigui llargues temporades a l'armari.

6. Atreviu-vos penjant sabates. Un penjador de calçat és un gran estalviador d'espais. Penseu també en els penjadors que s'amaguen rere les portes, per a boses de mà o d'altres més petits.

7. Caixes: seran de gran ajuda per a roba com guants o bufandes, que traiem en determinats moments de l'any, o per a qualsevol altra prenda.

8. Amb cistelles de ganxet compartimentades podeu dividir l'espai que hi ha dins dels calaixos. 

9. Instal·lar llum a l'armari per trobar millor les coses no és cap disbarat. Un led integrat us resoldrà força problemes.

10. Col·loqueu l'armari en un lloc estratègic de l'habitació per facilitar l'ordenació que hi feu. Això també és clau per assolir l'objectiu.