IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els deu hàbits de les parelles felices

No existeix un secret màgic

Imatge d'arxiu. Foto: Cedida

Upsocl

- Anar al llit alhora. Goulston diu que «les parelles felices van al llit alhora, encara que un després s' aixequi a fer coses mentre l'altre dorm» i que «quan toquen la seva pell encara senten un petit formigueig».

Cultivar interessos comuns. És important trobar interessos comuns per poder desenvolupar i gaudir en conjunt, per evitar que la relació es trenqui quan baixa la passió.

- Caminar agafats de la mà o un al costat de l'altre. Goulston recomana caminar l'un al costat de l'altre i, si pot ser, agafats de la mà, sinó es perd el sentit de la companyia.

- Confiar i perdonar. És important saber perdonar i confiar l'un en l'altre, sinó una simple discussió pot portar al rancor i a la ruptura.

- Centrar-se més en el que la parella fa bé que en el que fa malament. El doctor recomana buscar sempre la part positiva de les coses i accentuar les coses bones de la parella.

- Abraçar-se en retrobar-se després de la feina. El contacte físic és vital, com diu el doctor, «la nostra pell té una memòria de bones carícies, males carícies i sense carícies».

- Dir «t'estimo» i «que tinguis un bon dia» cada matí. És una bona manera de començar el dia i donar el suport moral necessari per aguantar el dia a dia.

- Dir «bona nit» cada dia. Encara que el dia vagi malament, desitjar la bona nit pot ajudar a relativitzar tots els problemes i demostrar que la relació és més important que qualsevol altre incident.

Trucar o enviar un petit missatge durant el dia. Aquest hàbit ajuda a mantenir la complicitat i la connexió en els moments que la parella no es veu.

- Sentir-se orgullós d'estar amb la parella. Les parelles felices els agrada estar junts i, quan estan en públic, mostrar-ho, recolzant una mà sobre l'espatlla, per exemple.


Comentaris

envia el comentari