Els deu remeis naturals per als teus mals de cap

També serveixen per a altres tipus de dolors
Es tracta de remeis per a molts tipus de dolor  | cedida

El mal de cap pot tenir el seu origen en molts factors, encara que en aquesta llista t'oferirem deu solucions sorprenents per a cadascun d'ells. Per descomptat, existeixen molts fàrmacs que poden alleujar el dolor de forma immediata, però un consum excessiu de químics pot provocar danys en l'organisme, per la qual cosa t'oferim remeis naturals i a l'abast de tot el món.

 

Mal de cap per deshidratació:

  

  

— Aigua: Un gran percentatge de nosaltres mateixos és bàsicament aigua, per la qual cosa les nostres funcions vitals depenen d'aquest líquid. Pren-te un got d'aigua si notes que et comença a fer mal el cap i augmenta la ingesta durant tot el dia.

 

Sinusitis:

— Gel: Si notes la congestió típica de la sinusitis, un remei eficaç és aplicar gel a les zones on et facin mal. Embolica sempre el gel en un drap perquè no entri en contacte directe amb la pell.— Gingebre: Un antiinflamatori molt conegut. Pot guarir el refredat i els símptomes de la grip amb eficàcia. A més, millora la digestió i té efectes anticancerosos.— Canyella: Conté cinamaldehido, acetat de cinamílic i alcohol cinamílic, amb propietats antiinflamatoris que vindran de perles per al mal de cap. Has de moldre quatre o cinc palets de canyella, barrejar la pols amb aigua tèbia i aplicar-t'ho en la templa. Si et relaxes durant 30 minuts, notaràs la diferència.

Dolors per estrès:

— Aigua calenta: Aplicar calor en els músculs ajuda a relaxar-los i millorar la circulació.— Menta: Conté propietats calmants i es pot prendre perfectament en una infusió, barrejant una fulla en una tassa d'aigua bullent i deixant reposar durant uns 10 minuts. Agrega una mica de mel per endolcir-ho.— Oli d'eucaliptus: Fes-te un massatge a les temples amb unes gotes d'oli d'eucaliptus durant uns 15 o 20 minuts. Per potenciar l'efecte, pots afegir oli de coco o d'ametlla.— Fulles de bètel: Un remei tremendament eficaç per alleujar el mal de cap. Dues o tres fulles de bètel bastaran per fer una pasta i aplicar-la sobre el front durant 20 minuts. També és recomanable afegir oli de romaní.Mal de cap per problemes intestinals:

— Llimona: La llimona augmenta l'alcalinitat del cos i alleuja els dolors. Esprem mitja llimona en un got amb aigua tèbia i afegeix un polsim de mel.Migranyes:

— Poma: Les migranyes poden ser tremendament molestes. Un remei natural molt eficaç és tallar unes rodanxes de poma per menjar o aplicar un drap calent de vinagre de sidra sobre el cap. El teu dolor es reduirà en molt poc temps.Comentaris

envia el comentari