IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Els deu usos del desodorant que no coneixies

Els seus beneficis poden fer més fàcil el nostre dia a dia

Dona s'aplica desodorant a l'aixella | Cedida

És un producte que utilitzem cada dia i no falta a cap casa. Els desodorants, de bola o de spray, s'han convertit en imprescindibles al nostre bany, i més d'una vegada hem explicat com fer un ús indicat d'ells, però què hi ha dels usos que no sabíem que tenia? A continuació us presentem una llista amb els deu beneficis del desodorant que no coneixíem:

1. Prevé la suor sota els pits

No importa si utilitzes sostenidors o no, la calor de l'estiu pot causar a moltes dones una suor intensa sota els pits. Això no solament resulta incòmode, també afavoreix la reproducció de virus i bacteris. En aquest cas, el millor és prevenir l'aparició de suor aplicant desodorant sota els pits tots els matins. Pots fer-ho en moltes altres parts del cos, tot depèn de les zones del teu cos que siguin més propenses a la suor.

2. Elimina barbs

El desodorant no solament elimina eficaçment les olors desagradables del cos, també els barbs. Aplica als teus barbs i punts negres una mica de desodorant; això purificarà la teva pell. Per descomptat, també pots usar un roll-on. És millor assegurar-se que el desodorant contingui antitranspirant, ja que el seu efecte garanteix que les aixelles romanguin seques. Aquest tipus de desodorant també és molt útil per combatre els barbs.
 

3. Evita que les ulleres de sol rellisquin

Gairebé tots es posen de molt mal humor quan les ulleres de sol comencen a lliscar-se sobre el nas a causa de la suor que s'acumula en el marc. Pots evitar-ho fregant desodorant antitranspirant al voltant de les ulleres. D'aquesta forma, les teves ulleres de sol romandran al seu lloc.

4. Evita que el pèl es pegui a la pell

Moltes dones estan familiaritzades amb aquest problema que sol aparèixer els dies de calor o humitat. Després d'arreglar-te el cabell, surts al carrer i de seguida es crespa i comença a pegar-se al cos. La suor en el pèl, sobretot el del front i el coll, pot provocar-li una aparença greixosa. En aquest cas, un desodorant antitranspirant també funciona de meravella. Aplica desodorant al voltant de la línia del cabell i no hauràs d'enfrontar-te a aquest problema mai més.

5. Ajuda a posar-te texans molt ajustats

Els jeans ajustats són extremadament populars en els nostres dies, però tenen un desavantatge. Com el seu nom indica, tenen un tall molt «ajustat», així que moltes persones han de comprimir-se dins dels jeans amb un gran esforç. Però per a una dona això no té la menor importància si es tracta dels seus pantalons favorits. Es pot prevenir aquesta molèstia dibuixant una línia de desodorant des de la part superior de les cuixes fins als turmells. A partir d'ara, podràs lliscar-te sense problemes dins dels teus jeans ajustats tan fàcilment com si es tractés d'un parell de pantalons d'esport.

6. Evita la decoloració de la roba

Si t'asseus en una cadira negra amb un vestit d'estiu molt lleuger durant molt temps, la teva suor acabarà per deixar marques en l'esquena. Però pots evitar-ho aplicant desodorant antitranspirant a l'esquena. Amb això t'assegures que no suaràs en aquesta part del teu cos. Això també és un mètode eficaç per prevenir la decoloració de la roba.

7. Prevé els banys nocturns de suor

A moltes persones els ha passat abans: despertes xopat en suor al matí després d'haver tingut malsons o haver dormit durant una calorosa nit d'estiu. El teu desodorant antitranspirant et donarà un cop de mà en aquest cas. Solament has de posar una mica en la teva esquena. No obstant això, si sues abundantment amb molta freqüència, has de consultar a un doctor. Algunes malalties poden provocar suor nocturna.

8. Prevé la mala olor de peus

L'efecte que el desodorant tenen en les aixelles també pot obtenir-se en el cas de peus amb mal olor. Els peus tenen 250.000 glàndules sudorípares, més que cap altra part del cos. Així que hauries de posar especial atenció a la seva higiene. Aplica'ls una quantitat generosa de desodorant en esprai. No oblidis fer el mateix amb les plantes dels peus i les teves sabates.

9. Evita les molestes butllofes

Les sabates recentment comprades o els que són molt ajustats poden causar butllofes molestes i doloroses ràpidament. La humitat de les sabates pot empitjorar les coses i afavorir la formació de butllofes. Un antitranspirant podria combatre aquest problema, ja que absorbeix la desagradable suor de les sabates o, fins i tot, ho prevé completament.

10. Prevé la irritació de l'afaitat

Per a moltes dones, afaitar-se la zona del bikini, sobretot a l'estiu, és imprescindible. Però sovint, apareixen els desagradables grans vermells, que són provocats pel contacte de la pell amb la navalla d'afaitar. Un desodorant antitranspirant pot ajudar a evitar l'aparició d'aquests granits. Simplement, aplica-ho just després d'afaitar-te la zona del bikini i la teva pell romandrà suau.


Comentaris

envia el comentari