Els doctors troben una anomalia que solament passa cada cert temps

Aquest fet només passa un de cada dos milions de naixements

La família Nelson. Foto: Cedida.

Amber i Levi Nelson són una parella completament normal que com la resta de gent sempre havia volgut tenir una família. Van ser molts feliços amb els naixements dels seus dos primers fills i per això van decidir no anar a buscar cap més. Tot i això, el destí tenia una altra idea preparada per a ells, tal com explica Segnorasque.

I va ser quant ja pensaven que no tornarien a ser pares de cap nen més, que el metge els va donar una gran sorpresa: la dona estava de nou embarassada però no d'un fill sinó que de tres fills. En un moment com aquest, la família es va preocupar tant pel cost de les futures factures com pel risc que implica tenir tres fills. Finalment, les tres nenes van néixer a través de cesària i molt saludables, tot i que la mare va veure perillar la seva vida pel risc de l'embaràs. La mare va arribar a morir dins de la sala de part però gràcies a les transfusions de sang va poder ressuscitar.

Ara mateix, s'està recuperant i explica a tothom que necessita quedar-se viva per tal de poder cuidar a les seves 5 filles. A més, durant aquell dia també es va assabentar d'una cosa increïble i que compartien les tres nenes acabes de néixer: eren exactament iguals, trigèmines idèntiques. Fet difícilment poc probable que es doni, ja que la probabilitat de tenir trigèmins de manera natural és d'una entre vuit mil, però la possibilitat que siguin idèntics encara és molt menor, una entre dos milions de possibilitats. A més, la comunitat ha ajudat la família creant una campanya en GoFundMe per tal de recaptar fons. Fins al moment, porten recaptats 2.920 dòlars i volen arribar ajuntar un total de 25 mil dòlars.

Moment del naixement. Foto: Cedida.


Comentaris

envia el comentari