Els ducs de Cambridge superen els reis d'Espanya en una enquesta

El sondeig ha estat elaborat per Paris Match

Imatge dels reis Felip i Letizia. | Cedida.

  La revista setmanal francesa 'Paris Match' ha elaborat un sondeig mensual que difon a través del seu 'Royal blog' dedicat a les monarquies. En l'enquesta pregunten la valoració dels membres de les cases reials preferits, tant en homes com en dones. Els ducs de Cambridge lideren les llistes d'homes i dones, respectivament, segons informa 'el Economista'. Però en el mes de febrer, el setmanari situa els reis d'Espanya en el segon lloc de la classificació tant en el cas del rei Felip VI com en el de Letizia.

Cal destacar que la reina Letizia ja va ocupar el segon lloc durant el mes de gener i se situa per davant de la reina Màxima d'Holanda, que ha perdut vots respecte a mesos anteriors. La princesa Victòria de Suècia i la reina Rània de Jordània la segueixen en la classificació. En el cas de Felipe VI ha estat diferent, ja que, per primera vegada en el mes de febrer ha aconseguit situar-se al segon lloc del rànquing. Únicament el supera el príncep fill gran de Lady Di, mentre que el seu germà Enrique està per darrere del rei d'Espanya, en el tercer lloc.

Aquesta pujada en la classificació es deu al fet que els lectors valoren de bon grau com ha gestionat Felip VI la sentència sobre el Cas Nóos, on la seva germana la infanta Cristina s'ha vist implicada. A l'hora de parlar del rànquing de dinasties regnants, la monarquia espanyola ocupa el segon lloc després de la corona britànica i per davant de les cases reials de Suècia i Holanda.


Comentaris

envia el comentari