URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Els efectes que produeix al nostre cos una llauna de Coca-cola en tal solament una hora

La fructosa està relacionada amb l'obesitat, la diabetis i les malalties del cor

La fructosa està relacionada amb l'obesitat, la diabetis i les malalties del cor | Cedida.

El doctor Niraj Naik va descobrir que els seus pacients amb obesitat seguien patint malalties relacionades amb el sobrepès malgrat portar una dieta sana i baixa en greixos. Per descobrir el causant va investigar que era exactament el que bevien i menjaven. Durant la recerca va descobrir que la fructosa, sobretot el xarop de blat de moro estava altament relacionat amb l'obesitat, diabetis i malalties del cor. Segons el portal rolloid.net una llauna de Coca-cola pot ocasionar danys al teu cos en tan sols una hora.

Durant els deu primers minuts, entren al cos fins a deu terrossos de sucre al vostre cos, i la fructosa és un tipus de sucre que solament pot ser metabolitzada pel fetge seguint gairebé la mateixa via metabòlica que l'alcohol. Al cap de 20 minuts els nivells de sucre en sang fan que el cos lliuri insulina des del pàncrees per evitar que la glucosa que es trobi al torrent sanguini arribi a nivells perillosos. Encara així, el fetge solament pot metabolitzar una quantitat màxima de sucres, per la qual cosa l'excés serà convertit en àcids grassos que seran retornats al torrent sanguini.

A més, el refresc conté cafeïna, una substància que és addictiva, i després de 40 minuts el teu cos ho absorbirà dilatant les teves pupil·les i pressió arterial. La cafeïna, com el sucre, estimulen els mateixos receptors del cos que les drogues il·legals i tal com asseguren, després de 45 minuts, el teu cos estimula la producció de dopamina, fent que et sentis bé.

Finalment, a l'hora d'haver consumit la Coca-cola, l'efecte diürètic de la beguda et farà anar al bany. No solament estaràs evacuant aigua sinó que també altres minerals com per exemple calci, magnesi i zinc que afectaran l'estructura òssia dels teus ossos.


Comentaris

envia el comentari