Els fills de Berto Romero participen en un dels rodatges més graciosos

'Mira lo que has hecho' narrarà l'aventura de com el còmic viu l'experiència de ser pare a partir del naixement del seu primer fill

L'humorista català, Berto Romero, ha presentat un vídeo per promocionar la nova sèrie que protagonitza 'Mira lo que has hecho'. En el petit vídeo d'avançament es pot veure l'actor explicant als seus fills que estarà un temps fora de casa per poder gravar la sèrie. Segons el diari 'El Nacional', el col·laborador de Buenafuente va confirmar que el rodatge amb els seus fills no va ser tasca fàcil perquè no li feien gaire cas i va necessitar molts intents perquè tot sortís bé.

Berto ha reconegut que, després de tantes preses falses per fer aquest vídeo, hauria sigut millor gravar les veus dels dos fills més petits a posteriori. 'Mira lo que has hecho' narrarà l'aventura de com el còmic viu l'experiència de ser pare a partir del naixement del seu primer fill. Després de saber les dificultats «còmiques» amb què s'han trobat per fer el petit avançament, la sèrie no es quedarà enrere.


Comentaris

envia el comentari