ÚLTIMA HORA

Barcelona i Lleida podrien passar a la fase 3 abans del 22 de juny

Els fills de José Bono gaudeixen de Cancún i la Rivera Maia a tot luxe

El cost de l'estada, amb tota mena de luxes, els suposa mil euros diaris
Bono Jr. passejant per la platja del Carmen | El Español

El fill del polític socialista José Bono, el genet José Bono Jr., de 33 anys, i la seva germana Sofia, de 16 anys, gaudeixen aquests dies juntament amb dos amics més de Cancun i la Rivera Maia per un cost per a res menyspreable. Això sí, ho fan amb tots els luxes i comoditats propis d'un ressort cinc estrelles que només disposa de suites i l'accés al qual només està permès a adults. Segons ha explicat 'El Español', el fill de l'exministre de Defensa i els seus acompanyants ja fa deu dies que gaudeixen d'aquestes luxoses vacances, així que no és difícil calcular el desemborsament que han realitzat fins ara, tenint en compte que el preu mitjà per habitació doble, ja sigui en un dels palafits de luxe o en una suite amb pati, és de 500 euros. En total, uns 10.000 euros, als que s'hi hauria de sumar el preu dels vols. Sens dubte, un descans no apte per a totes les butxaques, que els ha permès visitar llocs com la ciutat maia de Chichén Itzá, a Yucatán. A jutjar per les fotografies, els dos germans i els seus amics estan gaudint d'allò més: busseig i parasailing, piscina, platges d'aigües turqueses i excursions per la zona.

José Bono Jr. practicant parasailing a Mèxic | El Español

 

No els falta de res. El ressort en el qual s'allotgen, l'exclusiu Blue Diamond Luxury Boutique Hotel és un establiment cinc estrelles de gran luxe, és a dir, compta amb una qualificació excepcional, cosa que ja es percep a simple vista. Es tracta d'un allotjament només per a adults format únicament per suites de pedra calcària i fines fustes construïdes en vil·les d'una i dues plantes, de les quals algunes tenen piscines privades. Situat a només deu minuts de la famosa platja del Carmen, el complex compta amb diversos bars i restaurants, lounges i terrasses i spa, a més d'un servei d'atenció 24 hores que inclouen un pla de luxe a la carta i menjar i beguda a qualsevol hora.

 

José Bono Jr. i la seva germana Sofía passejant per Yucatán | El Español

 

Per la seva part, mentre José Bono Jr. i Sofia es troben a 8.000 quilòmetres gaudint de les seves exclusives vacances, les seves altres dues germanes, Ana, de 35 anys i Amelia, de 36 anys, s'han quedat sense els luxes del Carib. La primera perquè fa poques setmanes es convertia en mare per primera vegada, fruit de la seva relació amb l'aparellador i actor Gabriel Fuentes. Quant a Amelia, ja va gaudir d'uns dies de lleure en família a l'illa d'Eivissa a principis de juliol, així que ara li toca recolzar la seva germana en la seva nova faceta de mare, cosa que no li resultarà difícil, ja que ella té quatre fills nascuts del seu matrimoni amb Manuel Martos. Tant una com l'altra es conformen en comentar, en la distància, les espectaculars fotografies de Bono Jr. i Sofia, de la mateixa manera que ho fa la seva mare, Ana, qui ha manifestat la seva admiració davant dels paisatges i els luxes dels privilegiats viatgers.Comentaris

envia el comentari