Els fills de Rocío Carrasco podrien declarar al jutjat en contra seu

La filla de Rocío Jurado ha denunciat Antonio David per presumptes maltractaments psicològics

Rocío Carrasco, en guerra contra Antonio David | Cedida

La guerra personal entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores viu els seus moments més tensos. Dijous l'ex-guàrdia civil haurà d'acudir al jutjat de violència de gènere d'Alcobendas per una querella per maltractaments continuats que li ha interposat la filla de Rocío Jurado. Segons informa 'ES Diario', es tracta d'una querella de cent pàgines en què es detallen totes les declaracions que Antonio David ha fet en els darrers quinze anys i que, segons Rocío Carrasco, han estat un maltractament psicològic.

Aquesta no és la primera vegada que la filla de Rocío Carrasco interposa una demanda contra el seu exmarit. En els últims anys, n'ha interposat un total de divuit i totes han estat arxivades. «No puc creure que hagi pogut fer una cosa així. Jugar amb una cosa tan absolutament delicada. Estic suportant aquesta situació de la millor manera que puc, però és molt complicat i lamentable. Em sento molt malament, molt afectat, sobretot pels meus fills», lamenta Antonio David.

Per a l'exmarit de Rocío Carrasco, el més important són els seus fills, i el que més li dol és que es fiquin amb ells: «al final provocaran que els meus fills vagin a declarar i expliquin els motius per què estan amb mi. Jo estic intentant evitar per tots els mitjans que ells tinguin aquest patiment, però no sé el que passarà». No obstant això, Rocío i David s'han mostrat disposats a declarar a favor seu i explicar les raons per les quals se'n van anar de casa de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari