Els germans López obren un nou restaurant al centre de Barcelona

'Enoterra' és la nova idea gastronòmica que presenta entrepans artesanals i productes naturals a un preu molt assequible
Interior del nou restaurant 'Enoterra' | CatalunyaDiari.cat

 

Després de guanyar dues estrelles Michelin amb els seus anteriors restaurants (Villa Retiro i Xerta), els germans Joaquim i Fran López han volgut començar un nou projecte empresarial amb la idea que es converteixi en una cadena de franquícies. Segons el portal 'Crónica Global', han aterrat la seva nova idea gastronòmica al centre de Barcelona amb un petit restaurant anomenat 'Enoterra', que combina entrepans artesanals i productes naturals, provinents d'horts, a un bon preu. Després de l'excel·lent experiència amb els altres dos restaurants, els germans tarragonins han volgut apostar pel concepte 'fast good' que representa una relació directa entre l'alta gastronomia de qualitat i el menjar ràpid, basant-se en els productes del Mediterrani.

El primer restaurant 'Enoterra' està situat al ben mig de la capital catalana, en una de les zones més turístiques, al costat de la Universitat de Barcelona, amb una capacitat per aproximadament 30 persones. A finals d'aquest mes d'abril, tenen previst instal·lar una terrassa, i actualment ja permet el servei 'take away' per poder emportar-se el menjar a tot arreu. Durant aquest any, els germans López esperen obrir com a mínim tres locals més, «un d'ells segur que a Barcelona». Per aquest espai d'inspiració mediterrani que és l''Enoterra', Joaquim i Fran han fet una inversió de 250.000 euros per convertir aquest nou concepte gastronòmic en líder de la restauració 'fast good' a la ciutat.