Els metges de María José Campanario, molt preocupats per la seva lenta recuperació

Els seus pares cuiden dels nets a Castelló, ja que no poden anar a visitar-la per ordres dels mateixos professionals
Maria José Campanario de passeig després del seu ingrés a la clínica | Telecinco

La preocupació sobre la salut de María José Campanario continua augmentant. Els dies passen i ni els Janeiro ni els familiars de l'odontòloga saben quan rebrà l'alta, tot i que en un principi van pensar que estaria ingressada durant una setmana. Tot i així, tot fa pensar que l'estada de María José a la clínica El Serranil s'allargarà, per ara, indefinidament. En aquest sentit, un dels més afectats és, sens dubte, el seu marit, Jesulín. Diverses persones del seu entorn, entre les quals la seva mare, Carmen Bazán, han assegurat que el torero està desesperat, angoixat i molt preocupat. 

El dia a dia de María José a la clínica està regulat per una sèrie de regles mèdiques, que ha de complir sense excepció. Segons assegura 'ESdiario', la dentista matina molt i fa esport, una activitat que li serveix per relaxar-se i trencar amb la rutina. A més, com passa amb altres pacients que tenen fibromiàlgia, els hàbits i els horaris s'han modificat per adaptar-los al seu bioritme, que es va veure molt afectat pels dies quan no podia descansar durant la nit. Cal dir, també, que té les visites restringides, i que l'únic que l'ha pogut veure és la seva parella, Jesulín d'Ubrique.

 

Jesulín i María José a la platja | Semana

 

És per això que la Campanario no ha pogut rebre visites d'altres familiars, com és el cas dels seus pares o dels seus fills. Tot i que, segons el mitjà, els encantaria poder veure-la, s'han de conformar i respectar les normes que els metges de la clínica psiquiàtrica on està ingressada han establert. Una situació que és complicada i que fa augmentar la seva preocupació. Els sogres del torero, mentrestant, cuiden els fills del matrimoni. Aquests dies, els joves són a Castelló intentant passar, com a mínim ells, el millor estiu possible. Comentaris

envia el comentari