ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Els millors hotels catalans per anar amb la teva mascota

Els hotels ofereixen tots els avantatges per allotjar-s'hi amb la mascota

Hotel Racó de Madremanya, de Girona | CatalunyaDiari.cat

Molta gent a qui li agrada viatjar es troba amb què no pot fer-ho perquè té una mascota o que simplement ho ha de fer sense poder prendre-la. A Catalunya hi ha alguns hotels que distingeixen perquè deixen entrar els animals a l'edifici juntament amb els seus hostes, segons recull la secció 'Viajar' d''El Periódico'. D'aquesta manera, els hostes poden viatjar amb les seves mascotes sense cap condició ni osbtacle, i l'animal no s'ha de separar del seu propietari. 

1. El Racó de Madremanya, a l'Empordà (Girona), és un dels hotels que ofereix la possibilitat d'anar-hi amb la teva mascota¡. Alguns dels hostes que s'hi han allotjat han quedat encantats amb els jardins, les piscines i el bon tracte. I, sobretot, pel fet de poder viatjar amb la seva mascota sense problemes. L'hotel ha entrat al Premi Travellers Choice Hoteles 2017 en la categoria de Millor Servei (16è d'Espanya), Hotels Petits (9è d'Espanya) i Hotels Romàntics (16è d'Europa i 2n d'Espanya).

2. L'Aiguaclara Hotel a Begur, també ofereix la possibilitat de gaudir d'unes maravelloses vistes de la Costa Brava amb la companyia de la teva mascota. És una experiència al costat de les platges que alguns hostes defineixen com un «luxe». A més, destaquen també positivament el tracte rebut pel personal de l'hotel, que els van recomanar què visitar i a quines platges podien anar amb la seva mascota. L'hotel Aiguaclara apareix també al Premi Travellers Choice Hoteles 2017 en la categoria Millor Servei (22è d'Espanya).

3. El Palace Hotel de Barcelona. El mític hotel de la ciutat de Barcelona ofereix moltes opcions d'allotjament per aquells qui viatgin amb animals, amb les seves mascotes. La majoria dels qui s'hi han allotjat, estan molt contents amb l'amabilitat amb la que se'ls ha tractat i amb el fet de poder viatjar i anar a la ciutat amb la seva mascota sense haver-la de deixar a casa sola. L'hotel és distingit al Premi Travellers Choice 2017 en la categoria Luxe (10è d'Espanya), Top Hotels (16è d'Espanya) i Millor Servei (19`3 d'Espanya).


Comentaris

envia el comentari